Nagyon fog fájni, ha az első előtt nem mondom el a barátomnak, hogy én még sosem voltam senkivel? Hogy csináljam, hogy ne vegye észre, mennyire fáj (na)? 20L
Az biztos, hogy ha nem mondod el neki akkor nem vigyáz annyira és bizony akkor nagyon fáj.
A fiúk észreveszik azt, hogy szűz vagy. sokkal jobban jársz ha megmondod neki mi az ábra. Nincs ebben semmi szégyen. Én idősebb voltam mint Te mikor elvesztettem, de nekem úgy is eléggé fájt, hogy a fiú tudta és óvatos volt.
Érdemes lenni megmondani neki, mert a fiúknak az jó ha szüz vagy, legalább tudni fogja hogy télleg szereted, mert neki adod magadat.
Ugyanis az elsöt soha nem fogok elfelejteni :S
A fiuknak meg jó ha egy lány szüzességét elveszik :)
Először is, mondd el neki, hogy neked ő lesz az első. Ez különleges dolog, örülni fog neki.
Másrészt akkor is szólj neki, ha fájna közben, mindkettőtöknek jobb lesz hosszú távon, ha pozitív élményeket gyűjtesz szex közben.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!