Lennétek örökre szüzen?
Figyelt kérdés
Gondoltatok már rá,hogy egész életetekben szüzek maradtok.Most mindegy,hogy valaki önként vagy azért ,mert elege van a kudarcokból.
Tehát lemondok a szexről és csak az önkielégítés lenne az egyetlen szexualitásotok.
2012. márc. 13. 11:46
11/17 A kérdező kommentje:
Én 28 vagyok
2012. márc. 14. 21:04
12/17 anonim válasza:
Azok szerint akik úgy gondolják, hogy akkor nem szűz valaki, ha férfivel szeretkezik, na akkor én örökre szűz leszek, hiszen leszbikus vagyok. Undorodom a férfiaktól, tehát még csak kipróbálásként sem tenném (mint ahogy más leszbi társaim). Tehát, igen lennék örökre szűz :D
13/17 anonim válasza:
Nem, de nem feküdnék le az első jöttmentel sem, nekem szerelem kell ahoz, hogy le is feküdjek valakivel.
14/17 anonim válasza:
Miért is k***a az első?
Amúgy biztos, hogy nem, és örülök, hogy 9 éve nincsenek ilyen problémáim, van szexuális életem, nem tudnám elképzelni, hogy ne legyen.
24N
15/17 anonim válasza:
Legalizált veszedelmes drogot nem használok, aminek káros mellékhatásai a folyton visszatérő vágy és egy (vagy több) újabb emberi lény túlnépesedett Földünkön.
Szóval igen, lennék és vagyok, és bár nem örülök, hogy így kell érezzek, sajnos ez van.
16/17 anonim válasza:
Dehogy is maradnék szűz.:D kb 3 éve vesztettem el eleinte még kerestem de azt már Chuck Norris se adja nekem vissza mert nemis kell.:D
17/17 anonim válasza:
Én 15 évvel ezelőtt döntöttem el, hogy szűz akarok maradni egész életemben. Most vagyok 35, és örülök, hogy sikerült betartanom. Pedig nagy volt a kísértés korábban. Csak a barátnőim nem tudták ezt elfogadni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!