Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lennétek örökre szüzen?

Lennétek örökre szüzen?

Figyelt kérdés

Gondoltatok már rá,hogy egész életetekben szüzek maradtok.Most mindegy,hogy valaki önként vagy azért ,mert elege van a kudarcokból.

Tehát lemondok a szexről és csak az önkielégítés lenne az egyetlen szexualitásotok.

2012. márc. 13. 11:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én 28 vagyok
2012. márc. 14. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Azok szerint akik úgy gondolják, hogy akkor nem szűz valaki, ha férfivel szeretkezik, na akkor én örökre szűz leszek, hiszen leszbikus vagyok. Undorodom a férfiaktól, tehát még csak kipróbálásként sem tenném (mint ahogy más leszbi társaim). Tehát, igen lennék örökre szűz :D
2012. márc. 15. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, de nem feküdnék le az első jöttmentel sem, nekem szerelem kell ahoz, hogy le is feküdjek valakivel.
2012. márc. 16. 18:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Miért is k***a az első?

Amúgy biztos, hogy nem, és örülök, hogy 9 éve nincsenek ilyen problémáim, van szexuális életem, nem tudnám elképzelni, hogy ne legyen.

24N

2012. márc. 16. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:

Legalizált veszedelmes drogot nem használok, aminek káros mellékhatásai a folyton visszatérő vágy és egy (vagy több) újabb emberi lény túlnépesedett Földünkön.

Szóval igen, lennék és vagyok, és bár nem örülök, hogy így kell érezzek, sajnos ez van.

2012. márc. 18. 21:30
 16/17 anonim válasza:
Dehogy is maradnék szűz.:D kb 3 éve vesztettem el eleinte még kerestem de azt már Chuck Norris se adja nekem vissza mert nemis kell.:D
2012. márc. 21. 10:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Én 15 évvel ezelőtt döntöttem el, hogy szűz akarok maradni egész életemben. Most vagyok 35, és örülök, hogy sikerült betartanom. Pedig nagy volt a kísértés korábban. Csak a barátnőim nem tudták ezt elfogadni sajnos.
2012. ápr. 28. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!