18 éves lány vagyok, szűz, nem is érzem úgy, hogy el akarnám veszteni, nem vágyok rá, nem érzem szükségét. Gond van velem? :/
Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 17:13
11/21 A kérdező kommentje:
Hát orálban volt párszor részem, és jó is volt, viszont maga a behatolás... nem izgat..
2012. márc. 11. 17:28
14/21 A kérdező kommentje:
3-4-5 naponta átlagban..
2012. márc. 11. 18:50
15/21 anonim válasza:
Az biztos h nem vagy egyedül... :)
Ennyi idősen én is így voltam, mondjuk nekem tényleg nem volt semmi szexuális tapasztalatom se.
Azóta megtaláltam azt, akivel viszont hiányzik a szax, ha nincs rá alkalmunk pár napig.
16/21 anonim válasza:
"szax" xD
Jó, bocsi. Noshát, szerintem nincs veled semmi gond, majd ha megtalálod az igazit, akkorra nyilván kívánni fogod őt.
Például az én barátom is egykorú veled, nincs semmilyen fizikai vagy mentális baja, de őt sem érdekli a dolog, amiért én legalább is teljesen megértem. :)
17/21 anonim válasza:
"Hát orálban volt párszor részem, és jó is volt, viszont maga a behatolás... nem izgat.."
mármint te csináltad, vagy neked csinálták? :)
18/21 A kérdező kommentje:
Mindkettő =)
2012. márc. 14. 14:25
19/21 anonim válasza:
akkor jobban állsz, mint én, mert nekem még semmi, de nem is erőltetem...
20/21 anonim válasza:
én is igy vagyok vele és nem tudom mi a baj .amugy nem érdkelnek minimálisana lányok de tényleg csak minimálisan?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!