18 éves vagyok gáz hogy még szűz vagyok?
nem gáz egyáltalán!
én amennyire lehet próbálok szűz lányokkal összejönni, az én szemembe az lány/nő akin mindenki végig megy nálam egyenlőek az utca széli társaikkal.
Inkább várok egy csajra fél évet vagy 1 évet és akkor tudom h télleg szeret ha odaadja magát és attól sem kell félnem h mit szedek össze tőle.
amugy ha Pécs vagy Kaposvár környéki vagy akkor ha gondolod akkor talizhatnánk is :)
F24
itt valami nem stimmel.
már régen megraktak volna, ha legalább félnormálisan néznél ki
Előttem kettővel...
Attól még lehet szép, hogy szűz. A szüzesség és a rondaság nem járnak kéz a kézben.. Nekem is mindig aszongyák, hogy pókolnának (jó csaj vagyok - mármint aszerint, aki mondja), és szűz vagyok..
20N
22 FFI vagyok, lassan 23 és szűz. A te esetedvben nem gáz, sőt értékelendő az ilyen!
Viszont a lányok meg gyanakvóak ha egy fiú szűz 22-23 évesen. Nah ezt utálom a mai csajokban!
Nem értékelnek semmit sokan, csak a látszatnak élnek, holott a látszat mögött egy értékes ember van!
Hidd el szívesen "megd*gtak" volna már egy páran, csak tudod nem vagyok olyan s*ggfej mint te.
Többiek, a normálisak: Köszi mindenkinek. Fiúk: a lányoknak sem az számít, h ki mennyire tapasztalt és hogy szűz e még. Szerintem rólam senki sem mondaná meg h szűz vagyok. Nem a viselkedésem miatt vagy mert szűz k*rválkodok. Egyszerűen csak csodálkoznak rajta, mert valóban nem vagyok csúnya. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!