Terhes lennék? Vagy ez a 'gondolat' csak egy butaság?
A párommal egy éve vagyunk együtt. És tudni kell, hogy egy év alatt nem létesítettünk testi kapcsolatot. Az az egy év alatt csak simogatások voltak, természetesen ruhán keresztül. De Február 22.-én mikor meglátogatott kicsit egymásnak estünk, nagyon kívántuk egymást. Hiszen egy év az hosszú idő erotika nélkül. Találtunk egy kis elhagyatott a helyet az állomás mögött. Ott eléggé egymásnak estünk. Én a páromat kielégítettem, és ő is engem. De nem feküdtünk le. És sajnos annyira egymásra izgultunk így egy év után, hogy egyikünk sem figyelt és a párom előváladékos kézzel ujjazott meg.
Tudni kell, hogy én még szűz vagyok. De amikor ujjazott lehet átszakította a szűz hártyámat, de nem véreztem csak egy kicsit fájt. Viszont én azt olvastam, hogy nem minden nő vérzik ha elszakad a szűzhártyája. És bevallom őszintén nem tudom, hogy elszakadt-e vagy nem. Mert nem vérzett de fájt.
Holnap már megyek és kérek időpontot a nőgyógyászaton de szeretném ha Ti is elmondanátok a véleményeteket.
A párom 23 éves én pedig 17.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!