Sok barátnőm tampont használ de ők már nem szüzek és nem mertem megkérdezni tőlük,hogy ezt csak azután használjk miután sexeltek vagy már amióta először megjött nekik...
2009. jún. 9. 16:30
1/10 anonim válasza:
Nem
2009. jún. 9. 16:31
2/10 anonim válasza:
Nem! a szüzességedet akkor veszted el ha lefekszel valakivel. de ne mar h ezt nem tudjak egyes fiatalok.. :S
2009. jún. 9. 16:34
3/10 anonim válasza:
hiába használsz tampont szűz maradsz,amíg egy pénisz be nem hatol a hüvelyedbe.Lehet,hogy torna közben megrepedt már a szűzhártyád,mert ilyen is előfordul...De a lényeg,hogy ha neked mondjuk torna közben megrepedt a szűzhártyád akkor is szűz vagy még ha nem hatolt beléd egy fiú sem...
2009. jún. 9. 16:53
4/10 anonim válasza:
A szüzesség NEM EGYENLŐ a szűzhártya létével. A szüzesség azt jelenti, hogy még nem feküdtél le férfival. Néhány megjegyzés:
- Szűzhártyája nincs mindenkinek, de akinek nincs, az is szűz az első szexig.
- Van, akinek az első szex után maradnak mindenféle szűzhártya maradványai, attól még nem lesz mondjuk 10%-ig szűz.
- Műtéttel a szűzhártya visszaállítható, a szüzesség nem.
- A tampon többnyire nem szakítja át a szűzhártyát.
- Aki nőket ismerek, sokan közülük használtak tampont szüzen is.
2009. jún. 9. 16:54
5/10 anonim válasza:
Fogjátok már fel, hogy akkor vesztitek el a szüzességeteket, ha egy PASI F*ASZA van bennetek! hogy nem lehet ezt megérteni??? feldughatsz magadnak egy kétliteres koka kólás üveget, akkor is szűz maradsz, mert az nem egy hús vér férfi
2009. jún. 9. 17:31
6/10 anonim válasza:
a szűzhártya átszakadhat,de attól még te szűz vagy,hogy nincs meg a szűzhártyád.
2009. jún. 9. 18:04
7/10 anonim válasza:
a szüzességed akkor vezsíted el ha pénisz járt a hüvelyedben,tudod,ott ahová tampont dugod.én 14 éves koromtól hazsnálom,most 21 vagyok,és még szűz voltam amikor elkezdtem tehát igen, használhatják szüzek is,olyan szüzek akiknek még megvan a hártya és olyanok is akiknek már nincs meg mert mondjuk a sporttól kiszakadt nekik.a szűzhártya am rugalmas tehát a tampon átfér rajta
2009. jún. 9. 18:40
8/10 anonim válasza:
Ez a kérdés kb kétnaponta megjelenik itt. Mibe kerülne kicsit visszaolvasni??
Egy lány akkor veszíti el a szüzességét, amikor egy pénisz először behatol a hüvelyébe. Kész, pont. Répa, fakanál, vibrátor, tampon, aját ujj, más ujja nem számít. Ennyi.
Szűz lányok is hasaználhatnak tampont. lehetőleg a legkisebb méretet, esetleg eggyel nagyobbat. Annál nagyobb úgyse férne fel.
2009. jún. 9. 22:20
9/10 anonim válasza:
A tampon nem veszi el a szüzességet! És ha el is venné akkor mi van? arról te úgysem fogsz tudni! Sőt ,lehet h a szűzhártyád már rég felszakadt pl csúszdázás után kaptál egy beöntést, sport közben stb.... Az "igazi szüzességedet" úgyis csak egy pasi tudja elvenni.
2009. jún. 13. 14:23
10/10 anonim válasza:
Ha valaki szűz akkor is tudja használni a legnagyobb tampon méretet... csak fáj.. de ha nem menne fel akkor egy pasi pénisze, hogy férne be az első alkalomkor?? ... amúgy ha szűz vagy nyugodtan használj tampont!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!