Mire kell majd odafigyelnem, ha szexre kerül sor?
Lassan tervezzük a barátommal az első együttlétünket, de én nagyon izgulok, hogy elrontok valamit.
Mire kell odafigyelnem szex előtt, közben, után, stb.?
arra, h védekezzetek! és h ne görcsöljétek túl. ha a pasidnak is ez az első, akkor valszeg annyira ráparázik, h először nem fog neki rendesen felállni. legyél vele nagyon kedves.
a többivel nem lesz gond. :)
Képeket nem áll szándékomban készíteni, pláne nem ide feltölteni...
A barátomnak már nem az első. Én Nngyon lelkes vagyok, szeretném kielégíteni Őt, ezért is félek, hogy elrontok valamit. :) Köszi szépen a választ! :)
Segíteni szeretnék, ezért néhol nyers leszek.
Ez a legnagyobb hülyeség! Attól, hogy a barátod tapasztaltabb (remélem tudja, hogy te szűz vagy) nem kell eljátszanod a tapasztalt k.rvát... Sőt... Ez nem elvárás.
Jelenlegi barátnőm szűz, én már nem vagyok az. Imádom, szerintem aranyos ahogy elpirul (friss kapcsolat, első barátja vagyok) imádom ahogy határozatlan, és imádom, hogy én "taníthatom be". Természetesen ez azzal jár, hogy sokáig nem lesz szex még, de nem érdekel.
Ha a barátod nem akar kihasználni, akkor szeretni, és értékelni fogja, hogy szűz vagy. És nem leszel tökéletes, teljesen mindegy, hogy mit írunk ide. Viszont néhány tanács:
- NE görcsölj, azzal mindent tönkre tehetsz... Csak lazulj el, és élvezd... A többire ráérzel.
- Hagyd, hogy irányítson, főleg ha tapasztaltabb.
- NE akarj tapasztaltnak tűnni meg minden, szex nélkül sose leszel az. Tökéletesen se fogod csinálni előre, de ha laza vagy, nagyon fogjátok élvezni mindketten.
- Ja és próbálj meg nem fogazni;)
Most kapásból ennyi jutott eszembe. Sok sikert!
És csak lazán;)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!