Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elég gyakorlott vagyok a...

Elég gyakorlott vagyok a maszturbálásban annyira hogy elvettem a szüzességem. Ez később baj lesz?

Figyelt kérdés
17L fiúval nem voltam, de alakul valami... és nem tudom mit mondjak az első alkalomnál mert nem vagyok szűz de még nem voltam fiúval...
2012. febr. 27. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Onnantól kezdve nem vagy szűz, ha már járt benned hús-vér emberi hímvessző. Attól hogy átszakadt a szűzhártyád, még az vagy :)
2012. febr. 27. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

a szűzhártya nem feltétlenül az első szex alkalmával szakad át. sportolóknál előfordul, hogy edzés közben.

tehát attól, hogy magadnak átszakítottad, szűz vagy.

akkor nem leszel szűz, ha már járt benned szerszám.

2012. febr. 27. 18:54
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi megnyugodtam :)
 4/8 mmT ***** válasza:
100%
hát mondd meg neki így. nem voltál még fiúval, de ne csodálkozzon, ha esetleg nem lesz vér, mert a szűzhártyád már elszakadt.
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Tedd fel magadnak a kérdést és megleled a választ.
2012. febr. 27. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk ha ezt beveszi, elég nagy balek...
2012. febr. 27. 18:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is masztizással vettem el a szüzességem, én simán megmondtam a barátomnak hogy szoktam magam ujjazni és átszakadt. :D

Szóval én a helyedben simán megmondanám neki.

2012. febr. 27. 18:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Ostobák... Hogy vennéd el magadnak a szüzességed? Gondolkodjál már egy kicsit kedves okos utolsó.

Tudom, itt mindenki okoskodik hogy ne b.ssz amíg nem vagy hozzá elég felnőtt. Felőlem azt csinálsz amit akarsz, de kérlek... sőt inkább könyörgök olvass már utána!

2012. márc. 1. 20:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!