Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek itt lenne már az...

Szerintetek itt lenne már az ideje elveszíteni?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. Normális ilyen korban elveszíteni a szüzességemet? Késő, vagy korai?

Tényleg érdekel a tanácsotok. (Azért most kérdezem, mert a kisgyerekek még nem értek haza az iskolából.)

2012. febr. 22. 13:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De végképp ne az ide írogató gyökér barmokra hallgass.
2012. febr. 22. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyébként a kérdést azért nem értem, mert arra gondolom magadtól is rájössz, hogy nem korai, ha meg késő, akkor mi van? Ha most azt mondják neked, hogy ez már késő, akkor lógó orral tudomásul veszed, hogy erről lemaradtál, vagy mi???

Azért mondják, hogy késő, mert azért 16-20 éves korban az emberek többségét elkezdi mozgatni ez a téma, és, ha ennyi idős korukra nem sikerült, akkor annak valszeg oka van. Ettől még nekem van nem egy nálad idősebb haverom, aki még szűz (vagy nem szűz, de idősebb volt, mikor elveszítette). Lényeg: ehhez sosincs későn, egyszer el kell kezdeni!

2012. febr. 22. 17:56
 13/13 anonim válasza:
Szia :) Szerintem nem megszokott, de nincs ezzel semmi probléma. Jelenleg az én kapcsolatomban van egy kis féltékenykedés pont emiatt. Olyan sex-be mentem bele ami csak hirtelen megoldás volt. Tehát lefeküdtem valakivel akit nem szerettem és ő se engem. Akkor olyan egyértelműnek tűnt, most meg szívom a fogam miatta. A jelenlegi párom utálja a tudatot, hogy hogyan lehettem olyan hülye és naív, hogy oda adtam magam egy olyan embernek aki tulajdonképpen senki sem volt a számomra. Ne siesd el, inkább vár, tudom ez nagyon hülyén hangzik és elcsépelt, de MEGÉRI! Legalábbis én életem legnagyobb baromságának tartom, h elkövettem. Ha teszed is csak szerelemből. Szeresd, kívánd, figyeld őt, s minden mozzanata megéri majd a sok várakozást. Hihetetlen élményben lesz részed :))
2012. márc. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!