Szerintetek itt lenne már az ideje elveszíteni?
22 éves vagyok. Normális ilyen korban elveszíteni a szüzességemet? Késő, vagy korai?
Tényleg érdekel a tanácsotok. (Azért most kérdezem, mert a kisgyerekek még nem értek haza az iskolából.)
Egyébként a kérdést azért nem értem, mert arra gondolom magadtól is rájössz, hogy nem korai, ha meg késő, akkor mi van? Ha most azt mondják neked, hogy ez már késő, akkor lógó orral tudomásul veszed, hogy erről lemaradtál, vagy mi???
Azért mondják, hogy késő, mert azért 16-20 éves korban az emberek többségét elkezdi mozgatni ez a téma, és, ha ennyi idős korukra nem sikerült, akkor annak valszeg oka van. Ettől még nekem van nem egy nálad idősebb haverom, aki még szűz (vagy nem szűz, de idősebb volt, mikor elveszítette). Lényeg: ehhez sosincs későn, egyszer el kell kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!