Fiúk! Mit csináltak ha az öltözőben meztelenül feláll a kukitok?
Figyelt kérdés
Nem másokra gerjedek, de néha (meleg, meztelenség hatására) megesik, s elég ciki, ha így 15 métert kell mondjuk menni a zuhanyzótól a törölközőig és ruhámig. Ötlet?2012. febr. 18. 20:32
1/10 anonim válasza:
gondolj egy csúnya öreg kövér nőre :)
2/10 anonim válasza:
kezdj el ugrálni mint a bakkecske a szekrényig, így úgyis össze vissza fog himbálózni és senkinek nem tűnik majd fel
3/10 anonim válasza:
szorisd be a 2 lábad közé és olyan mintha pi*ád lenne
4/10 anonim válasza:
mondjuk tedd a zuhanyzó közelébe a törölköződet?
apám.. lehet ehhez túl sok intelligencia kellene...
5/10 anonim válasza:
pl: a hüvelyk és a középső ujjaddal két oldalról kezd el megcsípni a mutatóújjadat annyira hogy fájjon kicsit és nézd miközben csíped :)
6/10 anonim válasza:
ha nem vagy meleg, akkor egyszerüen gondolj arra hogy valamelyik haverod leszop!
Ha ettöl nem megy le, akkor sajnos meleg vagy... Ès akkor gondolj egy lányra, ha titoknak akarod tartani..
7/10 anonim válasza:
Igazából semmit sem tudok vele csinálni.Velem már sokszor előfordult,de csak eleinte volt kellemetlen.Voltak beszólások meg viccelődések,de nem igazán zavar.
9/10 anonim válasza:
nekem is volt már olyan h felállt a péniszem mikor tesi óra után zuhanyoztunk de olyankor nem szégyenkeztem hanem bátran felvállaltam h mekkora :D és elvicceskedtük a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!