Komolyan ezt csinálja néhány tini?
Figyelt kérdés
Olvastam néhány fura dolgot. Azt írták hogy a tinilány tágította magát meg felszakította a szűzhártyáját hogy ne fájjon neki az első. Ez igaz? És van aki ezt megcsinálja?2009. jún. 2. 21:32
11/12 anonim válasza:
Nem azon van a hangsúly kisbogár, hogy csak pénisszel lehet átszakítani.... Hanem azon, hogy teljesen felesleges "tágítani" magatokat. Bár fogalam sincs a mai tizenévesek szexuális életéről, de amiket néha olvasok elborzaszt.
Nálunk anno még úgy működött (és nem vagyok idős, mert 25 vagyok), hogy szépen eljátszadoztunk egymással 20!!!évesen és amikor tényleg jött az az érzés, hogy 100%-ig érezni szeretném a másikat, addigra már volt egy kis "bejáratottsága" a dologknak... Így is véreztem...és?... Szóval a szexnek nem arról kéne szólnia, hogy puff bele a közepébe. Hanem, hogy lépésről-lépésre felfedezzétek egymás testét... és ezáltal, nem repedne meg szakadna senki... De hát ugye ma 14, 15, 16 évesen baromi fontos már szexelni....
12/12 anonim válasza:
előző, teljesen egyet értek...nekem pl az volt az egészben a szép, hogy éreztem mennyire odafigyel rám és vigyáz rám a partnerem, mert tudta, h szűz vagyok...nagyon jól esett és bár fájdalmas volt az első, nagyon szép emlék maradt, és jól esett hogy valaki olyannak vagyok a kezeiben, akiben megbízom és rábízhatom a szüzességem.... de ez a hülyeség, h kitágítom magamnak, h ne fájjon, nem egészen arra utal, hogy a lányok fokozatosan egy bizalombeli partnerrel akarják elveszteni, mert akkor nem lenne szükségük ilyesmire...ez inkább ilyen felkülök rá, hogy bármikor bárhol bárkivel durbbele (20/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!