Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem akarom elveszteni a...

Nem akarom elveszteni a szüzességem soha. Undorodom a szextől! Ez nagy baj?

Figyelt kérdés
Taszít a testi kapcsolat, barátnőm szerint aszexuális vagyok. Ez nagy baj? Esetleg más is vélekedik így?
2012. febr. 5. 20:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem baj, nekünk sem az :) Saját életed, azt teszel vele, és azt hagysz ki belőle, amit csak akarsz.
2012. febr. 5. 20:10
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
Akár kamu a kérdésed, akár nem, idióta vagy, de nem baj, én lesz@rom :D
2012. febr. 5. 20:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
aszexuális vagy :D nézz utána
2012. febr. 5. 20:14
 14/27 anonim ***** válasza:
Jó Oké nem akarod. De mi ebben hogyan segíthettük?
2012. febr. 5. 20:14
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem segítség kell.. csak érdekelt, hogy az itteni nép hogy vélekedik róla. Már minden közeli ismerősömnek elmondtam. Szerintük egy beteg állat vagyok, és önsanyargató.
2012. febr. 5. 20:15
 16/27 anonim ***** válasza:
53%
Még fiatal vagy, változhat a hozzáállásod, de egyébként semmiképp sem normális, úgymond természetellenes. Azért sem jó, mert így kénytelen leszel társ nélkül leélni az életed, szóval ha később sem áll be változás, érdemes lenne beszélned egy pszichológussal. Ha ez most nem is zavar, később biztos fog.
2012. febr. 5. 20:18
 17/27 anonim ***** válasza:
34%
Hosszú és magányos élet előtt állsz. Férfit meg nem fogsz úgy szerezni, hogy szerelmes vagy belé ő is beléd, de nem szexeltek. A pasi nem fogja bírni cérnával. Remélkedj abban, hogy ez megváltozik.
2012. febr. 5. 20:34
 18/27 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem majd leszel szerelmes is, és akkor az a gusztustalan unhigénikus dolog egyből az egyik legnagyobb vágyad lesz.

Viszont ha ez nem változik meg olyan 18-19 éves korodra, szerintem el kéne vele menni egy orvoshoz, mert tényleg lehet hogy valami lelki indíttatása van, amit egy pszichológussal lehet orvosolni.

Ha jól tudom az aszexuálisok nem viszolyognak a szextől csak egyáltalán nem érdekli őket.

2012. febr. 5. 20:59
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

Ismerek egy srácot aki hasonlóan vélekedik 22 évesen. Érdekes, hogy így áll hozzá, de az ő véleménye. Sok barátnője otthagyta már amiatt, mert nem akart lefeküdni, csak együtt lenni velük napközben.

Ő elfogadta ezt az élethelyzetet és megszokta már. Ha te így vélekedsz, akkor tegyél így és ne hallgass azokra, akik emiatt rosszat mondanak rólad.

21F

2012. febr. 5. 21:54
 20/27 anonim ***** válasza:
90%
Hmm, jó lenne egy olyan barátnő, aki nem akar szexet... *-)
2012. febr. 5. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!