Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ha egy csaj csak szexre...

Fiúk! Ha egy csaj csak szexre kéne, képesek lennétek egy szűz csajjal kikezdeni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 14:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyiban undorító, hogy van olyan lány aki direkt szűz még várja az igazit, erre jön egy srác teszi a szépet, süketel arról, hogy mennyire szeretne komoly kapcsolatot, de ha mondjuk egy discoba kérdezi ezt az első találkozás után és a làny belemegy, akkor nem róhat semmit a fiúra
2012. febr. 3. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
17%
Nekem meg úgy tűnik, mintha a "várom az igazit" duma ellenére a szűz lányok direkt ilyen hapsikra várnának. Ami nőnemű ismerősöm van, szinte mind futókaland során vesztették el.
2012. febr. 3. 18:56
 13/15 anonim ***** válasza:
24%

persze hogy képesek lennének sokan.

ez nem is baj, ha a szűz lány is ezt akarja. meg lehet ezt tőle kérdezni.

én pl. 18 évesen már szerettem volna elveszíteni, tényleg sok a feszültség akkor már.

meg is beszéltem egy haverommal, hogy ez kaland lesz, (ő is szűz volt) veszítsük el egymással.

nem is volt rossz, annyira nem hogy utána összejöttünk és jártunk fél évet. jó, ez a ritkább eset, de ilyen is van.

egy a kulcsszó: a korrektség.

ha tudod hogy a lány szűz kérdezd meg, hogy el akarja-e veled veszíteni, és hogy csak kaland lenne.

így tiszta az egész és te is tudod hogy nem az igazinak tartogatja, és ő sem fog csalódni mert eleve tudja mit vállalt.

21/L

2012. febr. 3. 23:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Egy éve egy fiú elkezdett közeledni felém, majd az első randink után azonnal ágyba akart vinni, amin én rettenetesen meglepődtem, hiszen szűz voltam. Mondtam neki, hogy mi a helyzet, ezért nem történt semmi. A sráccal rögtön másnap megbeszéltük, hogy semmi nem lesz köztünk, mert mint kiderült, ő csak egy egyéjszakás kalandot akart, de én túl "rendes" és "normális" lány vagyok (az ő szavai szerint) ahhoz, hogy kihasználja a helyzetet, és úgy érezte, hogy ha lefeküdtünk volna, elvette volna a szüzességemet, akkor megérdemeltem volna azt, hogy mellettem is maradjon, viszont ő nem volt kész egy kapcsolatra. Szóval bármit is írnak a többiek, van olyan, aki nem használja ki a helyzetet (ettől mondjuk nem lett szimpatikusabb a srác :D )
2012. febr. 12. 15:43
 15/15 kisgabika válasza:
Hááát ha Beadja a derekát, hogyneee !!:)
2012. febr. 14. 21:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!