MoonFarmer kérdése:
15 évesen Miért nem csúszik teljesen le a fityma?
Figyelt kérdés
Mikor áll a péniszem akkor a fityma nem megy le teljesen csak kb a feléig, ha rásegítek akkor lejebbmegy kicsit idegesít miért van ez?2012. jan. 31. 20:34
1/4 anonim válasza:
relatív fitymaszűkület, nekem is ez van, majd meglássuk szexbe hogy boldogulok:D
Vkit zavarni szokott, vkit nem. (a teljes Fitymaszűkületnél lógva se jön fel, nah az már kajak géz.)
F18
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem alaphelyzetbe semmi szorulás nélkül simán lejön a makkról de merev állapotban csak a feléig megy le van amikor teljesen a makk aljára de nem teljesen, ha rásegítek kézzel akkor teljesen lent van de nem érzek semmien fájdalmat.
2012. jan. 31. 21:57
3/4 anonim válasza:
Ez nem jó dolog és a szexuális életedben problémát okozhat majd a későbbiekben. Nekem is ilyen volt, végül is nem volt vele nagyobb gondom, de egyszer meguntam, körülmetéltettem és akkor jöttem rá, hogy így ezerszer jobb! Jobban néz ki, nagyobb lesz és tovább bírod majd használni.
4/4 anonim válasza:
Nem kell mesét kitalálni egyszerűen büdös zsidó vagy húzzál metélésre teis Kyle után!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!