Ha tampont használok meg már feldugtam az ujjamat is de csak egy ujjat, akkor átszakadt már a szűzhártyám??!
ha átszakadt amikor az ujjadat vagy ujjaidat?feldugtad akkor utánna elvileg vérezned kellett volna egy kicsit vagy nagyon szóval azt észrevetted volna .a tampon az más.abban elveszlik az a vér.én is ilyen helyzetben vagy mint te ,de nem baj egyáltalán ha átszakadt...
lehet hogy már akor átszakadt amikor edzettél és terpesztettél vagy hasonlók...
nyugi :) attól még szűzvagy ne parázz előfodul
A nőgyógyász meg fogja kérdezni,hogy használsz e tampont és,hogy voltál e már fiúval.
A szűzhártya amúgy meg bármitől átszakadhat és a nőgyógyász nem tudja megállapítani,hogy ettől vagy attól szakadt át.
És? Szerinted a doki ki fog állni a folyosóra és elkezd kiabálni, h már nem kiszakadt a szűzhártyád? Vagy nincs azzal tisztában, hogy mi történhet egy tampontól?
Gondolkozni szoktál?
Képzeld el gondolkoztam!
És utolsó hozzászólónak: ha nem tetszik a kérdés ne irj ennyi!Mert baromira nem segítettél!
Tampont évek óta használok, a barátom ujjai már jártak bennem, tornász voltam gyerekkoromban. Ennek ellenére teljsen érintetlen a szűzhártyám, mint ez a nődokinál nemrég kiderült. Mondtam, hogy szűz vagyok, kifejezetten vigyázott, mégis fájt egy kicsit.
Nem ettől függ a szüzességed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!