Létezik olyan lány, aki értékeli, hogy valaki még 23évesen is szűz?
Figyelt kérdés
Vagy így is úgy is megveti? Jómagamról van szó, aki jól néz ki, de az igazit keresi:P Nem kúrogatok agyba főbe, és sokan megnéznek, de én nem lépek. Sztetek rosszul teszem?
Sokan azt hiszik mert hogy amiért nem csajozok ilyen kinézettel meleg vagyok, de szarok rá :D
2012. jan. 25. 22:50
31/31 anonim válasza:
#14 !
Itt az a 0,0...01%!
Szerintem nem ilyen kicsi az aránya a kedves, jóérzésű, és (jelen esetben) szép lányoknak, akik ezt nem is csak megtűrik, de még értékelik is. Gondolom az segít ha maguk is szűzek...
De miért érnéd be kevesebbel?;)
Annyira gáz van ezzel az egész témával, emberek! Mintha ez egy értékcsökkentő jelölés lenne!...
Kerdez, te is csak szex partner talalasara hasznalod, gondolom....
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!