22 éves szűz pasi vagyok. Anyukám is már arra buzdít hogy inkább már veszítsem el prostival, akár fizeti is a luxusK-t. Most mi legyen? :/
Figyelt kérdés
Nem igazán volt eddig még kapcsolatom, nyilván nem is ok nélkül. Nem vagyok Brad Pitt kinézetű. De azért elég gáz hogy prostival kell elvesztenem, mert azokat már annyian dugták, meg többségül elég ronda. Ismer valaki olyan prostituáltat aki szép és igényes, lehet akár nagyon drága is úgysem én fizetem. :D2012. jan. 25. 14:18
11/51 anonim válasza:
Jó ötlet a qrvázás, ezek a kis pitsák úgyis csak szórakoznak az emberrel, szexet meg nem akarnak, mert maguknak verik a csiklójukat állandóan.
12/51 anonim válasza:
Igaza van anyukádnak. www.videkilany.hu
Jó szórakozást
13/51 A kérdező kommentje:
Nem szoktam neten nyávogni a külsőm miatt, elfogadtam magam hogy nem vagyok szépfiú nem olvadnak el tőlem a lányok és kész. De ha valaki tud légyszives link-eljen már egy képet olyan prostiról aki szerinte szép. Mert én egyet se találok. (mondom ha kell akár több 100k-t is tejelek egy jó csajért, azért mégse mind1 kivel vesztem el)
2012. jan. 25. 14:56
14/51 anonim válasza:
Franc se fog linkelni neked képeket, honnét tudjuk mi az ízlésed?
De ha ennyire válogatsz ,miközben pi*át csak képről láttál ,hogy a neten fellelhető több ezer hivatásos lány közül szerinted egy sem szép ,akkor ,hogy várod el ,hogy te megfelelj bárkinek is?? Szerintem fiúkákat kellene keresned ,az a te bajod.
15/51 anonim válasza:
Nem kell beérned az olyan görényekkel szerencsére, mint az előző pitsás válaszoló. Bármilyet választhatsz és ez nekik fáj, mert irigy kutyák.
16/51 anonim válasza:
Figyelj írok mert sorstárs vagy én már lassan 25 leszek.
De nem fogok fizetni szexért prostival pedig főleg nem csinálnám.Mert számomra erkölcsileg nem elfogadható.
Az biztos hogy itt nem fogsz értelmes lányokat találni.
Vedd szépen sorra az érveket és az ellenérveket mindenki maga dönti el mit szeretne.
Timike látom azért még itt vagy.
17/51 A kérdező kommentje:
Épp ez az, erkölcsileg nekem is aggályaim vannak. Épp ezért szeretnék egy olyan prostit találni aki kedves is, lehet vele beszélgetni is meg minden. Valahogy nem tudom elképzelni hogy azok is emberek. :/
2012. jan. 25. 15:42
18/51 anonim válasza:
Beszélgetni akarsz a prostival? Gratulálok.
19/51 A kérdező kommentje:
jah, velem amúgy sem beszélgetnek az emberek, facebookon se ír senki, jó lenne kicsit megismerni előtte.
2012. jan. 25. 15:46
20/51 anonim válasza:
Pénzt ne adj érte! A mai világban spórolni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!