Azt hiszem biszex vagyok. Nagyon akarok szexelni egy lánnyal is, de nem vele akarom elveszíteni a szüzességem. Ezek mellett szeretnék vibrátort is, de nem is tudnám hol eldugni, és nem merek se venni, se rendelni. Mit tegyek?
Ha lány létedre lánnyal szerelmeskedsz úgy fizikailag nem veszíted el a szüzességed :) sőt pont azért jó, mert később semmi gáz, ha jön a nagybetűs fiú...!
ilyen idős korban sokat csináltuk mi is a barátnőmmel, mert nem volt fiúnk. később lett és a dolog abbamaradt - sajna :)
vibrátort meg nyugodtan vegyél valamelyik szexshopban, több helyen van csaj eladó is!
A címkén ne aggódj, hogy biszex vagy-e vagy nem:)
(Azért se, mert biszexuális CSAK akkor vagy, ha mind nővel, mind férfival testileg és szellemileg is kielégítő kapcsolatra vagy képes hosszútávon, és nincs preferencia.)
Csináld, ami jólesik neked! Nem kell semmilyen feneket keríteni az egésznek, mert semmiség! Ha egy lánnyal szeretkezel, nem feltétlenül kerül elő minden egyéb segédeszköz, sőt, minek is az, szükséged se lesz rá:))
Mint leszbikus nő, mondom neked ezt :)
15:57-nek meg üzenem, hogy nem igazán választás kérdése, hogy biszexuális valaki, vagy nem. Ezt nem lehet pikkpakk eldönteni, hogy "mostantól csak pasikkal/nőkkel" leszek.
05-29 12:25 válaszoló vagyok.
No ez igaz, de nem erre gondoltam, hogy több emberből válogathat, hanem hogy ha késztetése van mindkét nemre, nem nyomhatja el erőszakkal az egyiket, mert "jaj, rámragasztják a biszex címkét"
... és most nem arról van szó, hogy monogám kapcsolatban él-e az egyik nemmel, vagy hogy így is egyszerre kívánja mindkettőt, mert ezeknek semmi köze a biszexualitáshoz, ez már egyéni szocproblem. (Azért emeltem ki, mert általános tévhit, hogy a biszexnek mindig kell mindkettő... ez nem igaz.)
Én is lánnyal voltam először 16 évesen! És nem bántam meg azóta sem!:)
Pont úgy mint az előző válaszadó biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb volt mintha fiúval kezdtem volna. Izgatott régen a dolog, és jó ideje kerülgettük a témát a barátnőmmel, de azért így is meglepődtem amikor váratlanul megcsókolt. Előtte féltem, hogy fura meg gáz lesz, de olyan simán ment minden... Kedves figyelmes és nagyon érzéki volt. Amikor lett fiúm és vele csináltuk tök gáz volt az első, egyáltalán nem élveztem és őszinténtén szólva sokkal többet vártam a dologtól. Dobtam is hamar :) A mostani barátommal már jó a szex és élvezem is, de azért lányokkal egész máás! :) És nem hagynám ki egyiket se, néha bizony azért most is találunk alkalmat. Igaz a pasim nem tudja és asszem nem is fogja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!