Igaz, ha mikróban BANÁNHÉJat melegítünk és a péniszre húzzuk az nagyban helyettesítheti a hüvelyt?
Figyelt kérdés
érzésre gondolok,mert próbáltam már úgy hogy egy sütőtökre vágtam lyukat aztán felmelegítettem és abba,de a hája vágta a péniszem..
Valakinek extrémebb ötlet?!
2012. jan. 22. 20:48
12/15 anonim válasza:
meleg vízben vizes kenyér leszűrve(csak hogy legyen valami állaga)
13/15 SzéptüzekLángja válasza:
a banán jó de csak akkor ha legalább 25percre teszed a mikroba XD próbáld ki! nehogy tovább örökítsd a selejtes génállományodat!!!!!!!
14/15 anonim válasza:
És én meg azt hittebb az amerikai piténél nincs állatabb dolog! Akkor vegyél inkább műpinát! Az nem lehet olyan vészes. Én már 30 vagyok, de ilyenekre sose volt szükségem. Ott a két tenyered használd azt. Az majdnem olyan jó mind a pina. Csak jól nyálazd meg és kész!
15/15 anonim válasza:
TESCO -ban kapni ÉLŐ Ponty -ot azt húzd fel, de vigyázz, hogy ne haljon meg míg hazaértek, mert ha meghall akkor nem fog szívni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!