Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagy baj ha egy 28 éves...

Gordon Freeman kérdése:

Nagy baj ha egy 28 éves fiúnak csak nagyon kevés szexuális tapasztalata van?

Figyelt kérdés

Voltam már csajjal de nem ment túl jól a dolog.

Mondjuk a partnerem sem volt túl ügyes.

Meg az alkalmak száma is csak olyan kevés volt hogy talán egy kezem elég ha meg akarom számolni.

Később ez nagy hátrány?

2012. jan. 21. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kár, hogy ezt megkérdezted. És ezt tudod is jól.
2012. márc. 10. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
67%

22:03 és a 18.48-nak

Istenem, látom senkinek nincs ideje a másikra, vagy azt várták el tőletek hogy 4 évesen tudjátok az abc-t?

Szerintem pár hét alatt bárki belejön egy ilyenbe, mégis a szerencsétlen hogy tanulja meg??

Tudjátok ez olyan, mikor munkavállalókat keresnek: legyen fiatal és tapasztalt. De hátkére, most hagyta el az iskola padot..

Ez a halálom, senki nem tud elég türelmes lenni, kissé magasan hordják az orrukat ezek a személyek, mert elfelejtik hogy elkezdték ők is egyszer, jah persze nektek könnyű, nálatok nem ciki ha egy lány ügyetlen.. De fordítva már végzetes hiba.

Hát nem véletlenül van ennyi önértékeléssel küzdő ember mindkét odldalról, mert látják, hogy egy senkik és tapasztalatlanok. ÉS be is veszik a fejükbe, ami kihat a további életére.

Elbizonytalanodik és lúzernek kiáltják, mert a párja idézőjelbe nem igazán akar időt szánni a másikra. Pár hét nem igazán sok, de manappság a nők és a ffi eléggé agyképűek lettek ilyen téren.. Emberiesség már nincs sehol, főleg megértés. Tiszt a kivételnek.

2012. márc. 11. 18:17
 13/14 anonim ***** válasza:

Mekkora egy kötekedős görcs vagy...

Azt mondtam HÁTRÁNY, nem azt, hogy zsigerből kidobom.

Mellesleg mit szólsz le azért, mert vannak elvárásaim?! Én ilyen vagyok, nem mondom, hogy annyival jobb vagyok másoknál, vagy így kell ezt csinálni, hanem azt, hogy ÉN személy szerint ÉN, nem szeretem, ha valaki nem igazán ért a dolgokhoz.

Vagyis ÉN, lehet, hogy azt mondom a kérdezőnek, hogy NÁLAM hátrányban van, (nem kapásból esélytelen, hanem HÁTRÁNYBAN, figyeled a különbséget?!) de lehet, hogy rajtam kívül 150 másik lány halál boldogan játszik vele tanítónősdit.

Hát áldásom rájuk, ők majd boldogok lesznek együtt, ÉN meg maradok a SAJÁT elveimnél, miszerint azért csak jobb, ha valaki már ért a dolgokhoz.

Nem vágom mit vagy úgy kiakadva, mi közöd az én életemhez, teljesen normálisan megfogalmaztam a saját véleményemet, ami nem olyan, mint a tiéd. Elég nagy gond van a fejedben, ha nem tudod mások véleményét csak azért elfogadni, mert te nem értesz egyet velem.

Ha neked nincs bajod a kezdőkkel, akkor szexelj velük. Én lehetőség szerint nem akarok. De ezért te engem milyen jogon nézel le?

Én meg ettől kapok gyomorgörcsöt, hogy mások képtelenek elfogadni az ellenkező véleményt, csak mert ők azt nem látják helyesnek. Attól még létezik, hogy te nem akarod, hogy legyen.

2012. márc. 11. 19:28
 14/14 anonim válasza:
nem nagy hátrány. ha komolyan akarok tőle valamit majd úgyis rávezetem hogy mit kell tennie velem. ha nem akarok akkor meg tökmindegy... 24L
2012. szept. 17. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!