Ha nőgyógyászhoz kell majd mennem, gyógyszert iratni, tudni fogja rólam, hogy már nem vagyok szüz?
Tehát az lenne a kérdésem,mivel édesanyám az orromra kötötte,hogy ha odáig jutunk párommal,hogy esetleg szexre is kerülne sor, mindenképp szóljak előtte,hogy elvigyen gyógyszert iratni.de én nem szeretném, ha tudna róla, egyelőre , mivel nem vagyok olyan régóta együtt barátommal, és szerintem korainak tartaná, és talán eltiltana tőle.szóval a kérdés,hogy ha mégis lenne köztünk szex, mielőtt orvoshoz mennék, akkor majd idővel, a doki megfogja azt mondani rólam,hogy 'ez a kislány bizony már nem szüz'' vagy hasonló? mert igazából nem a fájdalomtól,és az ilyenektől félek, csak ettől az egy dologtól. mivel nemtudom azt sem,hogyan zajlik egy fogamzás gátló gyógyszer kiíratása.
16/N
Szegény Lány! legalább védekezni akar, ne piszkáljátok.
Elvileg mielőtt felírná a bogyót,megvizsgál: bugyi le, láb fel,ő kesztyűt húz, felnyúl, bekukkant. Van aki vérvételt is csináltat. ilyen fiatalnak is irnak fel, de kockázatosabb, úgyhogy alaposan mérlegeld. azt nem tudja, h szűz vagy-e konkrétan(vagyis szexeltél-e már) de azt látja nyilván, h milyen a szűzhártyád. De felirathatod előtte is.És akár gumizhattok is, megvéd a betegségktől, és nem tartalmaz hormonokat.remélem segitettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!