Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetek így terhes?

Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy a barátommal próbálkoztunk az első

szexel(nekem az első) de ugyebár nem ment be.

2 és fél éve menstruálok(ami nem állt még be) van hogy kimarad, van hogy 1-2 hetet késik, de félek hogy valahogy terhes lettem, ha szűz vagyok és valahogy kerül oda spermium lehetek terhes?

16 éves kicsit tudatlan kíváncsiskodó lány

2012. jan. 16. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy magadhoz képest legyen normális. A stressztől is késhet vagy ha felfáztál.
2012. jan. 16. 18:20
 12/14 anonim válasza:

Nyugodj meg kedves kérdező!

Nagyon kicsi az esély arra h terhes legyél, ha a barátod nem is hatolt beléd akkor nem juthatott beléd semmi.

Ő hány éves?

Ne izgulj már, egy 16éves lánynak bármi változtathatja a menstruációját(időjárás,betegség,gyógyszer,kedv,stressz,idegállapot stb)

nyugodj meg NEM VAGY TERHES ;)

ne képzeld be mert csak annál később jön meg

2012. jan. 20. 17:22
 13/14 anonim válasza:
le kell ynelned, vagy beinhalálnod a popsikáddal. ha a ninidba megy a spörm attól tuti nem leszael az, így engedd meg neki nyugodtan, hogy belelövelje a cuccot a cuccosodba. ÉS ENGED AZ ÁNÁLT!! Az anál jóó, szeretni fogod! Én szeretem. 13F
2012. márc. 8. 13:25
 14/14 anonim válasza:

utolsó te nem vagy normális...

kérdező ha 16 vagy mi a francnak szexelsz????

20 körül normális ha az ember elveszti a szüzességét...

nem értem a mostani gyerekeket

2012. máj. 8. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!