Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hol tudnék megismerkedni...

Hol tudnék megismerkedni 21-22 éves szűz csajokkal?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kiváncsi a rosz májú megjegyzésekre.
2012. jan. 14. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Itt vagyok például én :) Írnál magadról pár szót?
2012. jan. 16. 21:37
 12/12 anonim válasza:
Tényleg sokkal többen vannak, mint gondolnád. De mivel pont az ilyen "akkor bűnronda vagy lelkileg nyomorék" beszólások miatt nem reklámozzák. Pedig sokszor tök normálisak és lett is volna alkalmuk rá,de nem akarják akárkivel,mert igenis egy lánynak nagyon meghatározó lehet az első élménye,és akár évtizedekre is elcseszheti a szexuális életét ha nem épp a legjobb élményeket szerzi. Az más kérdés,hogy semmivel sem többek,mint egy huszonéves nem szűz lány adott esetben,aki már átélte és szerelemből tette,akárhány évesen is. Ja és a szűz lányok kifejezetten utálják ha a szüzességüket tekintik szexepilnek,én legalábbis tök felszínesnek tartom.
2012. jan. 22. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!