Schifu:) kérdése:
Veszítsem el vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel járok és már az a pont jönne, hogy lefeküdjünk a pasim már rákérdezett, hogy mikor szertnék vele lefeküdni?? Én azt mmondtam hogy hétvégén tehát holnap tali .Csak az a gond hogy ő már volt más csajjal én meg még szűz vagyok és az óvszer kényelmes ? vagy inkább mondjam le azért mert nem akarom elveszteni a szűzességem ??? MItcsináljak??2012. jan. 13. 21:33
11/15 anonim válasza:
Ő már volt lánnyal, te meg még fiúval nem. Ha ezen agonizálsz akkor ez az állapot 70 év múlva is megmarad.
Ha valóban szereted: Igen. Ha nem: Akkor döntsd el.
13/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Azért nem mindegy, mert ha fiatal akkor jobb ha vársz még. És pettingeltetek már? Ha még azt sem csináltátok, akkor inkább azzal kezdjétek, és csak akkor feküdj le vele, ha azt már élvezed. Ha szűz vagy akkor nem jó egyből fejest ugrani a szexbe. Ezt a barátod is biztos megérti ha szeret, ha meg nem tud rád várni akkor nem is szeret igazán.
14/15 anonim válasza:
dugasd szét magad, én már a 3.-ik nap után dobom a csajt,aki nem kúr +!
15/15 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy. Én a barátnőmet 14 évesen az uszoda öltöző fülkéjében nyomtam meg. Szóval szerintem mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!