Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nők! Nem vagytok szégyenlősek...

Nők! Nem vagytok szégyenlősek olyan helyeken ahol meztelenül kell lennetek mások előtt?

Figyelt kérdés
Uszodai, vagy kollégiumi közös zuhanyzókra, vagy öltözőkre gondolok.
2012. jan. 13. 09:00
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Én elég szégyenlos vagyok táborba vagy uszodába is mindig fürdőruciba fürdök ! Pedig nem vok elhízott! (16lány )
2013. dec. 9. 16:22
 22/28 anonim ***** válasza:

20-as, én voltam kint, és tényleg elfogadták egymást az emberek:D Volt két 100kg fölötti nő is, de egy buliban simán elvoltak egy szál lepedőben:)) És mindenki csak dicsérte őket.

Kérdésre válaszolva, én nagyon szégyenlős vagyok. Több évig csapatban sportoltam, és öltözésnél, zuhanyzásnál én nem mertem sokat mutatni magamból, pedig meg voltam elégedve az alakommal, csak egyszerűen olyan érzésem volt, hogy ez nem tartozik a többiekre :)

2014. jan. 3. 11:20
 23/28 anonim ***** válasza:
Gimi alatt koleszos voltam, ahol közös zuhanyzó volt, ez sokat segített abban, hogy ne legyek szégyenlős. De az egyetemi gólyatábor az, ahol végül minden gátlásomat levetkőztem :DDD
2014. jan. 3. 22:35
 24/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. :)
2014. okt. 13. 17:27
 25/28 anonim ***** válasza:

Én nagyon az vagyok.

Múltkor voltam egy olyan uszodában, ahol nem volt ilyen kis kabinos magánöltöző féleség. Hát elég rosszul érintett a dolog. Megvártam, hogy kimenjenek egy páran és azután kezdtem el gyors tempóba felöltözni.

Ennek az oka leginkább az, hogy nem találom szépnek a testemet. Az alakommal sem vagyok 100%ig megelégedve, de az nem zavar úgy, inkább a mellem és a puncim zavar, ha ezt így értitek.

20L

2014. okt. 14. 11:22
 26/28 anonim ***** válasza:
Engem az idegenek nem zavarnak, de az ismerőseim előtt nem szívesen vetkőzök le, kellemetlennek érzem.
2014. okt. 31. 17:42
 27/28 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem vagyok szegyenlos..:D miert kene annak lennem?:)
2014. nov. 8. 14:50
 28/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Orvosnál is szemrebbenés nélkül dobom le a textilt. Nőgyógyásznak is szétteszem a lábam. :D Az uszoda közös zuhanyzók meg a legkevesebb, ott mindenki más is meztelen. Én az albérletbe is meztelenül szaladgálok, lakótársam már megszokta.
2015. febr. 22. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!