Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha egy szűz lány nagyon kívánja a szexet?

Figyelt kérdés
...Mert nálam ez a gond :D ... 17 éves vagyok ésmár nagyon úgyérzem hogy ittlenne az ideje,de még az igazira várok...az órákon nemtudok koncentrálni,mert mindég azon jár az eszem...mit tehetnék ezellen?...masztizás se segít már annyira...ja igen,és ha magas a hormonszintem,az összefüghet ezzel? :\
2012. jan. 12. 21:34
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

59%

köszi szépen,de lenne ki segíteni rajtam :) .. nemazért vagyok még mindíg szűz mert nincs kivel...és gondolom olyan fiúval sokkal élvezetesebb lessz az első alkalom akit szeretek,mint akit nem...

2012. jan. 12. 21:44
 12/26 A kérdező kommentje:
hát a masztizásról leszokást már próbáltam :D .. de nemsokáig bírtam :D
2012. jan. 12. 21:45
 13/26 A kérdező kommentje:
és az első kommentelőnek...épp azért nemállok be a sorba,hogy legyen legalább 1-2 kivétel aki normális ;)
2012. jan. 12. 21:55
 14/26 anonim ***** válasza:
az én csajom is ijen idös...csak ö meg apszolut nem kivánja...ugyhogy megkell titeket érteni...:D
2012. jan. 12. 22:18
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

# 6/14 te egy hülye idióta barom vagy! leszokni rólla?azt mond meg nekem hogyan?szerinted mégis miért maszturbál ma az ember?

Igen, normális.Keresd az igazit, de ne diszkoban,és ne a diszko wc-jében.

2012. jan. 12. 22:34
 16/26 anonim válasza:
Igen, szégyelld magad...! ;D
2012. jan. 12. 22:35
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

csak addig fogod kívánni, amig szűz vagy utána már nem...

főleg ha ilyen sz*r pasikkal kerülsz össze mint az ide irogatók...

2012. jan. 12. 22:39
 18/26 anonim ***** válasza:
Aa-aa-na ne olyan gyorsan. Az szerintem is béna, hogy "írj privit és többé nem leszel az,stbstb". Szóval pontosítsunk az olyan szarokkal mint pl. a példa.
2012. jan. 13. 13:13
 19/26 pqpqpq ***** válasza:

csak addig fogod kívánni, amig szűz vagy utána már nem...

főleg ha ilyen sz*r pasikkal kerülsz össze mint az ide irogatók...

szep valasz csak ket pontba teves:

1 hogy eppen miutan mar nem vagy szuz kivanod a legjobban

2 az ilyen szar pasik akik ide irogatnak is tudnak jot produkalni pl ram panasz meg nem volt soha!!!!!! es gondolom meg sokan vannak igy azok kozul akik ide irogatnak..

2012. jan. 13. 14:17
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az nem okoz gondot, hogy pasizz, és tuti lenne olyan pasi akivel kölcsönösen vonzódnátok egymás iránt.Ha szereted a pasit, sokkal jobb és élvezetesebb a szex, de azt tudod az első pár alkalommal még nem fogsz egyből csúcsra jutni. De, hogy a legelsőnél még nem az tuti, de csak egyre jobb lesz.:) Akárkivel ne töltsd életed első szexuális együttlétét, mert az első alkalom örökre megmarad az emlékeid közt és azt senki nem tudja kitörölni belőled. Szerintem normális, hogy 17 éves szűz lány nagyon kívánja a szexet, hisz már abban a korban vagy, hogy te is vágysz rá. Olvastam nem egy se nem kettő olyan leírást már és kérdést, hogy 13 - 14 évesek is vágytak a szexre, sőt már el is vették a szüzességüket így nem tartom meglepőnek, hogy egy 17 éves szűz lány is vágyik a szexre.
2012. jan. 13. 15:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!