Így lehetek terhes ( a többi lent. )?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok (?) de egyik nap a barátommal ruha nélkül összeértünk, de nem hatolt be, szóval elvileg a szűzhártyám nem szakadt ki ( nem is véreztem), de belém folyott valami, de utána is állt neki, szóval nem élvezett el. Akkor lehetek terhes, vagy nem?2012. jan. 8. 15:00
11/12 anonim válasza:
Na most várjál akkor bogózzuk csak ki mert eléggé értelmetlen ahogy te leírtad és megfogalmaztad a dolgot.
A barátoddal ruha nélkül összeértetek és nem hatolt be, akkor holyan folyt beléd?? :O Ez nekem elég érdekes. Ha szűz vagy és magyarán mondva nem dugott meg akkor hogyan lennél terhes?? Nem vagy te Szűz Mária ha nem tévedek. Ha nem hatolt be akkor még szűz vagy, ha behatolt mégis és elment benned akkor bizony van esélyed a terhességre. De ahogy leírtad a szitut elég zavaros, mert mintha te sem tudnád pontosan akkor az adott pillanatban mi és hogyan alakult. Benyomta e magyarán mondva neked vagy sem. Mert ez az összeérés... picit érthetőbben is leírhattad volna.
Ha megd*gott és elment benned lehet baba ennyi..
12/12 A kérdező kommentje:
Nem hatolt be, csak éppen összeértünk, de be nem ment.
2012. jan. 12. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!