Szerintetek nagyon gáááz?
Szerintetek nagyon gáz ha a Farkam 3-5cm!
ÉS ha merev akkor meg 10Cm ezzel kilehet elégíteni egy nőt és még szűz vagyok!!!
22 éves vagyok!
De már nagyon szeretnék egy nővel(lánnyal)
Sajnos nem voltam még senkivel és furcsának találnak engem.
Csak Őszinte válaszokat Várok!
Köszönöm
Szerintem nem gáz. A lényeg, hogy jól tudd használni ;)
20L
Hát állva még elmegy
de ha akarod Vállalom
ÉS ha merev akkor meg 10Cm ezzel kilehet elégíteni egy nőt és még szűz vagyok!!!
Értelmes mondta.. Te sem vagy kisebbségi.. Á! Dehogy..
kicsit megvagyok rémülve hogy ez elég-e egy nönek!!
hisz nem akarok senkit sem kihasználni!!
A lényeg, hogy használni tudd. A nagy farok sem mindig jó, egy lény sem szereti, ha karóba húzzák.
De a technika a lényeg. Az ujjad (meg egy lén ujja is) kisebb, mit 10 cm, mégis el tud élvezni egy lény az ujjazástól is. Szóval ne aggódj, meg ne legyél zavarba, amikor levetkőzöl egy lány előtt. Úgysem fogja méregetni.
Köszönöm a választ
ettől kezd önbizalmam lenni, hisz eddig mindenki azzal jön hogy neki 15cm meg ilyenek, és hát egy kicsit le vagyok alacsonyodva a 10cm-el, de már úgy vagyok vele, hogy nem izgat, csak erre felé minden lány olyan hogy végigment rajta az egész falu, és olyannal nem akarok lefeküdni.
És ha lehetne komoly kapcsolatot
de az már mindegy a végén csak essek túl rajta
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!