Hogy megy ez szex közben?
Sziasztok! Szűz vagyok még és a szexxel kapcsolatosan kérdeznék. Lehet hülyeség lesz, de ne akasszatok fel miatta légyszi...Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ugye szoktam itt az oldalon olvasgtani, hogy egy-egy menet ilyen 10 perces kb. és utána az átlagnak kell egy kis pihenés. Engem az érdekelne, hogy, mikor elkezdődik a dolog, ugye akkor először petting(ujjazás, simi, tapi stb...) aztán petting után orálozni szoktatok? mert ugye az orálozás során is elmegy az ember, akkor utána még külön megpihentek, vagy ez az orál dolog csak ilyen "hevítésre" szolgál és nem élveztek el közben? vagy esetleg az orált a szex után hagyjátok? Illetve lenne még egy olyan kérdésem is, hogy első menet után, ha még tegyük fel folytatni szeretném, akkor a fiút feltudom állítani orálozással mégegyszer, vagy akkor is kell neki pihenés?
Tudom kicsit béna kérdések, de légyszi normális válaszokat írjatok!
Előre is köszönöm!
Ha már a fiú elment, kell a pihi. Ha nem ment el, akkor nem kell pihi.
A pihenés időtartama változó, nekem sajnos vagy fél óra kell, addig a lányt szoktam nyalni vagy megmasszírozzuk esetleg csak cirógatjuk egymást.
kérdező!
gondolm lány vagy..ha akarod személyesen szivesen mgtanítalak mndenre.. akkor legalább nem égsz be..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!