Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan fogja a legjobban élvezni?

Hogyan fogja a legjobban élvezni?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan elérkezünk az első szexhez, azt hiszem :)

Ő még szűz, hogy lesz Neki a legjobb?

Ha én dolgozok? Vagy ha érzi, hogy Ő a főnök, és ha gyom h felfedezze a dolgot magától?

2012. jan. 6. 00:37
 1/8 WhiteLabel ***** válasza:
64%
szerintem neki mindegy, örül hogy p*nát lát,
2012. jan. 6. 00:38
 2/8 anonim válasza:
6%
vegyél neki 1 kutyát.
2012. jan. 6. 00:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem fogazok :D
2012. jan. 6. 00:44
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Mozogjál kicsit, és ha te vagy alul, emeld meg a csípőd behatoláskor. Ne vadulj, azt még nem bírja.
2012. jan. 6. 01:13
 5/8 anonim válasza:
Segíts neki irányítani,de csak finoman.
2012. jan. 6. 01:31
 6/8 Dottorre ***** válasza:
78%

Mindenképp élveni fogja, ez nem úgy működik, mint a lányoknál. Maga a szituáció is izgató lesz neki, szerintem mindegy, hogy milyen pózban csináljátok! A lényeg az élmény! Én azért hagynám, hogy ő legyen aki a tempót diktálja, hogy ha érzi, hogy el fog menni (ami elég gyorsan lesz gondolom) akkor lassítani tudjon picit.

25F

2012. jan. 6. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:
legyél türelmes vele és te irányisd.és ha netán tul hamar elsülne mert ez elő fordulhat
2012. jan. 7. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Óvatosan segíts neki beilleszteni a kukiját, legyen nyugodt a környezet, ha te vagy felül, ne gyorsíts, csak szépen lassan, bátorítsd akkor is ha béna, utána bújj oda hozzá és nyugtasd meg, hogy nem is tartott olyan kevés ideig, és ne 1 menet legyen, hanem több. Nekem így zajlott az első, és jó volt.

21/f

2012. jan. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!