Első alkalomnál melyik póz az ajánlatos?
a farkaspózt ajánlom
ül a lyuk mellet és vonyit...
A misszionárius póza legbiztosabb mert tudtok egymásra figyelni. A lány bármikor leállíthatja a dolgot ha nagyon fáj neki. A fiú pedig erősen tudja tartani a lányt. Két oldalról a háta mögé nyúlva a vállait megfogva. Így könyökén tartja a saját súlyát, nem ránehezedve a lányra.
Másik póz ami még szóba jöhet amikor a fiú hanyatt fekszik és a lány rá ül. De ehhez a lánynak nagy akarat erő kell mert saját magának kell a szűzhártyát átszakítani.
A 09.16-os válaszhoz csatlakoznék annyiban, hogy nekem megadatott, hogy 5 szűzlány is megtisztelt a bizalmával!
És én is azt tudom ajánlani, hogy határozott, elszánt lányoknak lehet, hogy jobb, ha maguk ülnek, vagy guggolnak bele, miközben a fiú fekszik hanyatt. Ennek főleg pszihológiai hatása van, ami nagyon lényeges! vagyis csökkentheti a szorongást az a tudat a lánynál, hogy ő irányíthatja a dolgokat és nincs kiszolgáltatva. De igaziból nem a testhelyzet a leglényegesebb momentum, hanem az, hogy a lány mennyire tud feloldott, szorongás mentes állapotba kerülni!Mert a szorongás és a hüvely pillanatnyi alkalmassága a közösülésre nagyon szoros összefüggésben van! A szorongás tudat alatt a hüvelyi izmok összehúzódásához vezet, csökkenti a nedvesedést és mindkettő a közösülés fájdalommentessége ellen hat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!