Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Első alkalomnál melyik póz az...

Első alkalomnál melyik póz az ajánlatos?

Figyelt kérdés
2011. dec. 31. 00:54
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a misszionáris lány alul fiú felül.
2011. dec. 31. 00:56
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Elsőre ajánlatos hátulról, mert, ha elbaszod kezdheted elölről.
2011. dec. 31. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

a farkaspózt ajánlom

ül a lyuk mellet és vonyit...

2011. dec. 31. 01:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A misszionárius póza legbiztosabb mert tudtok egymásra figyelni. A lány bármikor leállíthatja a dolgot ha nagyon fáj neki. A fiú pedig erősen tudja tartani a lányt. Két oldalról a háta mögé nyúlva a vállait megfogva. Így könyökén tartja a saját súlyát, nem ránehezedve a lányra.

Másik póz ami még szóba jöhet amikor a fiú hanyatt fekszik és a lány rá ül. De ehhez a lánynak nagy akarat erő kell mert saját magának kell a szűzhártyát átszakítani.

2011. dec. 31. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A 09.16-os válaszhoz csatlakoznék annyiban, hogy nekem megadatott, hogy 5 szűzlány is megtisztelt a bizalmával!

És én is azt tudom ajánlani, hogy határozott, elszánt lányoknak lehet, hogy jobb, ha maguk ülnek, vagy guggolnak bele, miközben a fiú fekszik hanyatt. Ennek főleg pszihológiai hatása van, ami nagyon lényeges! vagyis csökkentheti a szorongást az a tudat a lánynál, hogy ő irányíthatja a dolgokat és nincs kiszolgáltatva. De igaziból nem a testhelyzet a leglényegesebb momentum, hanem az, hogy a lány mennyire tud feloldott, szorongás mentes állapotba kerülni!Mert a szorongás és a hüvely pillanatnyi alkalmassága a közösülésre nagyon szoros összefüggésben van! A szorongás tudat alatt a hüvelyi izmok összehúzódásához vezet, csökkenti a nedvesedést és mindkettő a közösülés fájdalommentessége ellen hat!

2011. dec. 31. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!