Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A barátom megujjazott, de előtte kiverte magának és csak megtörölte a kezét és tudom hogy ha sperma kerül a nőbe akkor lehet terhes, de én még szűzvagyok, tehát ha szüzen került belém sperma lehetséges a terhesség?2011. dec. 27. 11:16
11/16 A kérdező kommentje:
Már elgondolkoztam, köszönöm a jó tanácsot.... -.-
2011. dec. 27. 12:24
12/16 anonim válasza:
Szerintem nem vagy terhes,de egy minimális esély van rá. Legközelebb jobban vigyázzatok,a barátod mindig mosson kezet,mielőtt hozzád nyúl! Ne aggódj, mert az késlelteti a menstruációdat,szerintem nincs gáz. A ciklusod hányadik napján történt ez a dolog? (és hány napos a ciklusod?)
13/16 A kérdező kommentje:
Persze, csak abban a helyzetben nem jutott eszünkbe...köszi
2011. dec. 27. 13:20
14/16 anonim válasza:
KISLÁNYOM! Nem tudod, hogy a spermium levegővel érintkezve pár másodpercen belül megdöglik????????????????????????? Nem akarok az adómból még jó pár árva gyereket eltartani, szóval tessék okosabban viselkedni!
15/16 Én lennék... válasza:
Simán lehetsz... Ugyan nem nagy az esélye, de csak gondolj bele, hogy annak idején Mária is "állítólag" szűzen szülte Jézust! Gyanítom ott is hasonló dolog történhetett! :D
16/16 anonim válasza:
akkor a gyerekednek mondhatják hogy "anyád szűz"
amm lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!