Fiúk! Inkább egy szűz vagy egy tapasztaltabb lány (NEM RIBANC! ) érdekeltebb, izgalmasabb, jobb?
Szűz.
Felfordul a gyomrom már a gondolattól is, hogy előttem (el)használt nőbe kelljen betennem...
Én is egy tapasztaltabbra szavaznék. Egy szűz lányt állandóan győzködni, bátorítani kell, hogy nem, nem fog fájni, nem, az orális szex nem undorító. Szerintem egy tapasztaltabb már nem ennyire félszeg. Ja és az tényleg igazán kiábrándító, ha egy szűz lánnyal pont mire belejöttök, szakítotok... ti strapáltátok magatokat, nagy nehezen feloldottátok a gátlásait, de minek, mert más pasi profitál ebből.
Kivéve ugye a kivételeket!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2490..
A fenti linken volt egy hosszabb vitám, hogy miért nem kell szűz csaj. Persze én voltam a hülye.
Azt pedig magyarázzátok már el, hogy mi a f*szért kell lepontozni, aki azt meri beírni, hogy neki nem kell szűz csaj?
valaki ezt írta:
Felfordul a gyomrom már a gondolattól is, hogy előttem (el)használt nőbe kelljen betennem...
akkor már enyiből csinálhatod azt, amit az egyik régen élt királynő: a leg nagyobb országos szegénység közepén azt tette, hogy minden lóra csak egyszer ült fel.ha valahova el ment, és vissza jött, ahhoz már 2 ló kellett
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!