16 vagyok 15 cmes pénisszel és 3,7 centis széles. Hasonló korú lányok ez megfelelő méret? (nem kell a hülye válasz tudom h sok ilyen kérdés van már fenn. )
Tudom közhely, de nem a méret a lényeg... pl: 12 cm-esel is lehetsz fenomén, és 30 centissel is pancser. Meg minden lány más, valakinek pont jó, valakinek meg olyan lafaty, hogy a 100-as pvc cső sem fogna partot....
(23L)
ha ilyen kérdést teszel fel, akkor barátom te csak hugyozol vele. arra pedig tökéletes. jókat lehet vele hugyozni. a válaszom tehát IGEN megfelelő.
majd ha lesz egy kis tapasztalatod a nők terén, rájössz, hogy k*rvára nem a méret számít!
"a nyugalmi állapotban lévő hüvely hossza nagyjából 6–7.5 cm a külső falnál (elöl) és 9 cm a hátsó fal mentén" - Wikipédia
Az ennél nagyobb pénisz max látványra jó, meg arra, hogy felsértse a méhszájat, ha túl mélyre nyomja a pasi. Szóval ne aggódj, teljesen jó ez a méret :)
Erről pont tegnap olvastam egy jó cikket, az volt benne hogy 10 centiig még jó a méret, és elfogadható, de 10alatt már nem ,viszont az orvosolják is a dokik.
Szóval minden ok, nincs gond - viszont az is igaz hogy egy 35ös is mrá túl nagy, szóval az elfogadott <orvosi szemmel> 10 és 20 cm között van itthon, de a felső határ nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!