Fiúk! Ti kb. hány évesen smároltatok először? És hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 22:21
11/25 anonim válasza:
utolsónak tetszik a romantikus története, főleg a végén a csattanó!! Szeretem a happy endet!!!!
12/25 anonim válasza:
én vagyok az utolsó,ha nem is szép a dolog,de igaz.már több mint 10 éve történt,kevés részletre emlékszem,de a :pisilj csak belém-mondat megmaradt bennem
13/25 anonim válasza:
szerintem az nem gaz.
Alltalaban amibol az embernek csak egy van azt megbecsuli es olyankor hasznalja fel amikor tenyleg ertelmet lassa.
Na aq szuzesseg is ilyen. Azr elvesziteni csak egy szer lehet es ha valaki meg varni akar vele addig amig erdemesnek latja azzal semmi gond sincsen.
Amugy a valasz a kerdesedre.
Smaci 13.
Szuzesseg, 20
14/25 88Kisparaszt válasza:
én kb 11 éves voltam amikor elvesztettem a szüzességemet, de 24 évesen csókolóztam először
15/25 anonim válasza:
1. Még soha :(
2. Még nem vesztettem el :(
F/19
16/25 anonim válasza:
19 évesen a gólyatáborban félrészegen, táncközben már azon kaptam magamon, hogy egy csajjal smárolok, de hogy hogy jutottam el oda ne kérdezd :D
17/25 anonim válasza:
14 évesen smároltam először,és még szűz vagyok.
14/l
18/25 anonim válasza:
30 felé közelítek, és még soha nem feküdtem le senkivel és nem is csókolóztam. Valószínűleg már nem is lesz részem egyikben sem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!