Mit tegyek? Mi a véleményetek?
Szerintem a félelmed azt jelzi, hogy még nem vagy készen, vagy esetleg azt, hogy nem bízol eléggé a barátodban...
Én nekem pár hónapja volt az első alkalmam (18 múltam, lassan 19 vagyok) a barátommal, akit szeretek. Én is problémáztam, hogy fájni fog, meg stb, de mivel szeretem a párom, és megbízok benne, és boldoggá akartam tenni azzal, hogy végre neki adom a szűzességem, ezért megtettem. Plusz bennem is megvolt a vágy és a kiváncsiság, hogy vajon milyen érzés lehet. És nem bántam meg. Nem véreztem ugyan, de fájt... Pedig a párom nagyon figyelmes, és gyengéd volt. Szerintem ez nem csak a felkészültségtől, meg a párodtól függ, hanem attól is, hogy milyen a genetikád, vagy hogy fogalmazzak. Én elég szűk voltam / vagyok is, ezért fájt, sőt még a mai napig fáj a behatolás (persze utána nagyon élvezem ^^). De szerintem ha fáj, akkor se állítsd le a barátod, én sem tettem. Nem volt annyira vészes, nem haltam bele, egy menstruációs görcsölés sokkal durvább nála, szóval hagytam. Egyszer úgyis túl kellett lenni ezen a részen. A kérdésed óta, ahogy nézem, már jó sok idő eltelt. Azóta már lehet meg is történt az első. Igazból ez a komment csak annyi, hogy leírtam az én tapasztalatom, és egy tanács, ha még nem tetted volna meg. Sok sikert. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!