Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Légyeg az elsőnél, hogy a...

Légyeg az elsőnél, hogy a lányon milyen fehérnemű van? Fiúk, ti milyet láttok szivesen egy lányon?

Figyelt kérdés
Főleg fiúk irjanak, de lányoktol is szivesen fogadok tapasztalatokat :D
2009. máj. 17. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
nem, az elsőnél az a lényeg hogy ne legyen rajta fehérnemű.
2009. máj. 17. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
valami csipkés,fekete,piros,bordó!
2009. máj. 17. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne készülj erre olyan nagyon. Ne vislej olyan dolgokat, amit alapból nem, például harisnyakötő, fűző, de azért ne is a legleharcoltabb melltartód vedd fel, ami már kifakult a mosásban. Később természetesen beszerezhetsz merészebb dolgokat is, elvben sok pasinak bejön, de én biztos, hogy nem elsőre tenném. Hallottam olyat is, hogy a pasik arra is kíváncsiak, hogy mit hordasz úgy alapból.

Meg most elsőre kicsit parább a szitu azért, lehet, hogy kifejezetten sután jönne ki valami extra dolog.

L/18

2009. máj. 17. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Tanga vagy francia :)

Amit öröm lehámozni.

2009. máj. 17. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
egy fehér, nedves bugyi legyen rajtad, az a legobb :)
2009. máj. 17. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
tanga , fekete
2009. máj. 17. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszadóval értek egyet: én megvettem életem első szexis fehérneműjét a nászéjszakánkra, de észre sem vette a párom, kizárólag az érdekelte, mi van benne!
2009. máj. 18. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!