Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ilyen gyerekesek és...

Miért ilyen gyerekesek és éretlenek a 18 év fölötti szűz fiúk?

Figyelt kérdés

Sírnak mindig h senkinek nem kellenek azt nem tesznek semmit csak a nő a hibás.

Én is régebben azt mondtam h nincs egy rendes csaj, de rájöttem h bennem van a hiba, meg ilyen lelki gondok miatt nem volt baratnôm, de én legalább nem sírtam h nem kellek senkinek...

Fel kellene nőni skacok és magatokban keresni a hibát nem sírni, a csajok gyűlölik a sírós palikat, meg mi jogon bantjatok a csajokat? Rengeteg rendes csaj van csak körül kellene nézni és látni nem sírni...

20/F és szűz(de legalább mar megszűntek a lelki gondjaim)

2011. dec. 12. 18:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Akkor gyerünk szedj fel egy jó csajt.
2011. dec. 12. 18:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Mi értelme volt? Mert olyan kérdésnek ahol a csávó sír meg a csajt állítja be egy harpianak mi értelme?
2011. dec. 12. 18:50
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem azért gyerekesek, mert szüzek, az ok-okozat inkább visszafele érvényes: azért szüzek, mert gyerekesek. A szüzesség önmagában nem jelent semmit, se nem rossz, se nem jó, maximum egy kivetülése egy dolognak. Csak hogy legyünk tisztában a fogalmakkal.

A kérdésben szereplő, baromi idegesítő kis ficsúrok azért ilyenek, mert valamit elrontottak, nem olyanok, amilyenek lenni akarnak. Vagy nem akarnak olyanok lenni, amilyenek tudnának. Tulajdonképpen valahol ők is tudják, hogy magukkal van bajuk, de egyszerűbb a világra fogni. Hiába tűnik úgy, hogy ezek főleg az intelligensebb kategória, ez csak a látszat. Valójában nem azok, valami fontos, a józan ész egy formája hiányzik belőlük. Ezért sikertelenek.

Az meg hülyeség, hogy nincs más lehetőség, mint siránkozni. Van. Ülj be egy sarokba, és maradj csöndben. Mindenki jobban jár.

2011. dec. 12. 18:52
 14/20 A kérdező kommentje:

Nekem nem jó csaj kell, én nem olyan vok mint ti h sirtok meg a csaj a hibás, aztán meg csak jo nőt akartok...

Azt mondjak én az átlagos csajokat szebbnek látom mint ahogy kellene, meg pl ha van egy átlagos aki bejön meg 1 bombanő akkor is az átlagos kellene mivel nekem az a bombanő...

2011. dec. 12. 18:54
 15/20 anonim ***** válasza:

Én se értettem soha ezt a sírás-rívást. 21 évesen már úgy gondoltam, hogy el kéne veszteni, így felkerestem egy hírhedten laza elkölcsű egyetemi szaktársnőmet és vele feküdtem le egy randizás után.

22F

2011. dec. 12. 18:55
 16/20 A kérdező kommentje:

Állítom konkrétan 1 nőtől többel nem nagyon foglalkoztak, sőt...

Am ha meg ok sem fogadjak el magukat akk mit várnak? Meg nem a külsejukkel van gond hanem az agyukkal...

2011. dec. 12. 18:57
 17/20 anonim ***** válasza:

Te is ugyanúgy rinyálsz itt, mert különben már rég kerestél volna egy csajt.

És mit értél vele, hogy megszűntek a lelki gondjaid?

2011. dec. 12. 20:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Nemrinyalok, és nem kell most csaj majd ha valakibe beleszeretek akkor kell... Azzal meg szerintem hatalmasat léptem előre h megszűntek a lelki gondok mert most mar bármikor készen állok egy kapcsolatra...
2011. dec. 12. 20:32
 19/20 anonim ***** válasza:

nem csak a szüzek lehetnek gyerekesek és éretlenek, ugyanugy a szüzek közt is vannak érettek. ha neked a gyerekesség abbol áll hogy sajnálják magukat hogy nincs barátnőjük, akk én se voltam pl gyerekes. de sztem ez mást jelent, én 22 évesen tudatában vagyok annak hogy még nagyonis gyerek vagyok. eszem ágában sincs dolgozni, tök megvagyok az egyetemen, szórakozni akarok, barátnőzni akarok, távol áll még tőlem a felnőtt élet. és nem vagyok szüz...

ugyhogy megin adtunk pofont a szarnak, a kérdésed eleve valótlan állításokra alapoz...

2011. dec. 12. 23:48
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert aki szűz, lehet még fiatal, éretlen?
2011. dec. 24. 21:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!