Ti mennyi idő után feküdnétek le a párotokkal?
Én 15 voltam, amikor elvesztettem, fél éve voltunk akkor együtt. Utána még egy évet jártunk.
Ő is, én is szüzek voltunk, és hát, azért volt egy kis bénázás :D
23N
köszönöm a válaszokat:D
egyébként a barátom 15 éves:)
15 éves voltam, a barátnőm pedig 16, pont mint ti, mi is mindketten szüzek voltunk :) Mi a feledik évfordulónkon vesztettük el, nem volt tervbevéve, de nem bírtunk magunkkal. Egyikőnk sem bánta meg :) azóta történt egy szakítás, mindkettőnknek lett új párja, de pár hónap múlva már újra együtt voltunk... és vagyunk is :D
Az a 6 hónap viszont mindenképpen kellett, most korra tekintet nélkül. Akár 16 évesen, akár 35 évesen veszíted el, mindenképpen kelleni fog annyi idő, hogy megbizonyosodj, hogy tényleg ő az akivel el akarod veszíteni. Most nem azt mondom hogy mindenképp várd meg vele életed párját, lehet nem is lesz olyan. Szinte biztos hogy nem maradsz együtt örökre azzal akivel elveszted, nem is kell, a lényeg hogy szerelemből történjen, ne csak egy fellángolás legyen.
19F
Köszi a válaszokat:))
10:17es a tiédnek külön örültem:D
Egyébként nem vagyok az a típus aki most azt gondolja hogy örökre együtt leszünk... Olyan szerintem nem nagyon van... Viszont most jól érzem magam vele és szeretem és szerintem ez a lényeg...:))
Én is ennyi idősen jöttem össze az akkor 18 éves barátommal. 1 évvel később feküdtem le Vele, persze petting már előbb volt. 4 éve vagyunk együtt..
Van olyan barátnőm, akik mindketten 16 évesek voltak, és 2 évet vártak, ők több, mint 5 éve együtt vannak.
Aki még szintén 16 évesen jött össze a barátjával, ott az egyik lány fél évet várt, a másik 9 hónapot. Ezek a kapcsolatok is 2-3 évig tartottak.
Aki pedig 18 évesen jött össze a barátjával, az 3 hónapot várt.
A fiú egyik esetben sem volt már szűz, kivéve azoknál, akik 2 évet vártak.
Egyébként az a fontos, hogy szerelmesek legyetek egymásba, és valóban késznek érezd magad a dologra. Ha ez megvan, akkor bármikor is történjen meg, csodálatos élmény lesz.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!