Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Suliban haverom a hátsópadban...

Suliban haverom a hátsópadban kiverte a farkát én pedig megláttam és azota nem mer hozzám szolni, lehetünk még ugyanolyan jo haverok? Engem nem érdekell hisz végülis azt csinál amit akar, de nem mer a szemebe nézni.

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
röhögj vele egyet:D hogy jól kicsapta:D lehet te is megcsinálod:D ennyi xD
2011. dec. 7. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Mond ezt :Haver én nem vagyok Sp de Fluor se lehetek tudom hogy a zenéjük miatt csináltad de megbocsátok fejhetünk együtt is kígyó mérget :) Rem segíthetem
2011. dec. 7. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
én tuti odamennék hozzá és megmondanám neki, hogy nem érdekel, ettől nem változott a véleményem, haverok vagyunk stb... szerintem ne halaszd mert minden egyes nappal romlik a helyzet, mert akkor gondolhatja h ja már egy hónapja nem szól hozzám tuti utál...
2011. dec. 31. 22:28
 14/14 anonim válasza:
Csak ne beszéljetek róla! Bármi másról tudtok szerintem nem? Bár ez az egész szituáció nagyon kemény! xDDDD
2017. júl. 27. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!