Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Igy érdemes elveszteni vagy...

Igy érdemes elveszteni vagy hagyjam inkáb ki? Jövő pénteken lehet hogy becsatlakozhatnék egy párhoz harmadiknak. Nem ismerem őket csak szex lenne, de én még szűz vagyok ezt ők nem tudják. Inkább keressek egy lányt az elsőre vagy ezt próbáljam ki? 19F

Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 11:54
1 2
 11/16 Napkiraly ***** válasza:
Szűz vagy, befosol, nem fog felállni, elrontod mindhármótok estéjét.
2011. dec. 4. 13:05
 12/16 anonim válasza:
44%
Ja,menj bele.biztos jó móka lesz mikor összekoccannak tojásaitok mint a Benke Laci bácsi konyhájában.
2011. dec. 4. 13:06
 13/16 A kérdező kommentje:
tehát nem érdemes belefogni?
2011. dec. 4. 15:15
 14/16 /Anita_'94/ ***** válasza:
64%
Szerintem mérlegelj. El akarod már annyira veszíteni a szüzességed, hogy a férj jelenléte sem zavarna? Ha igen, ne hagyd ki...
2011. dec. 4. 15:31
 15/16 kovpet ***** válasza:

Szerintem mondd el, hogy szűz vagy.

NAGYON fognak neki örülni!

Én legalábbis nagyon örülnék ennek ilyen helyzetben :)

2011. dec. 5. 00:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha a pasi nem biszex, akkor szerintem menj bele! :) Persze előtte nem árt bejelenteni, h téged be is kell tanítani. :)

Amúgy abba gondolj bele h egy meztelen férfi látványa mennyire fog lelohasztani téged. Én nem mennék bele, mert én nem tudnám elviselni h egy meztelen férfi intim távolságon belülre kerüljön hozzám, de ha neked oké a gondolat, akkor nincs akadály. :)

2011. dec. 6. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!