Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » FÉRFIAK! Szűz vagyok. Mit...

FÉRFIAK! Szűz vagyok. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Ez vonzó lehet számotokra? 25-35 éves férfiakat kérdeznék :)
2011. nov. 27. 20:07
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Számomra jó , ha egy lány szűz. Már csak azért is mert nekem jó, hogy én vagyok neki az első , és nem kell gondolkodni, hogy vajon hányan mentek már végig rajta.

Szerintem mindenképpen pozitívum.

17F

2011. nov. 27. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

nem attól lesz valaki vonzó, hogy szűz vagy esetleg 23123 pasival szexelt-e már.

ha szép dekoratív lány vagy akkor vonzó vagy, ha nem akkor megítélés kérdése.

engem egyáltalán nem zavarna a szüzesség. inkább legyél szűz mintsem utca rongya...

2011. nov. 27. 20:33
 13/18 Napkiraly ***** válasza:
47%
El kell veszíteni :) Önmagában nem
2011. nov. 27. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Végig néztem az összes választ de szerintem még a kérdező neme sem egyértelmű. Én ugyan nőre tippelek.
2011. nov. 27. 23:49
 15/18 anonim ***** válasza:
attól függ. ha nyafogós szűz vagy, az taszít, de ha már egyedül mindent felfedeztél magadon és tudod hogy mi mire való, akkor az vonzó
2011. nov. 28. 00:46
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem nagyon vonzó, de fontos a belső is. Kíváncsi lettem, ha van kedved, írj! :) 27F
2011. nov. 28. 01:15
 17/18 A kérdező kommentje:
nő vagyok igen :) ennek az egésznek azok oka az hogy nem vonzottak sosem a korombeli férfiak. Egyszerűen nem fogalalkoztam eddig annyira pasikkal... aztán rádöbbentem azért nem, mert a velem korabeliek nem érdekeltek. éreztem hogy valami hiányzik, mert ugye a korombeli fiúk nem keltették fel az érdeklődésem... Azok a férfiak vonzanak, akik újat tudnak számomra mutatni. Ha velem egykorúról van szó, az valószínűleg ugyan azt élte át eddig amit én... és szükgésem van az újra, az ismeretlenre. Remélem ezzel tudtam segíteni
2011. nov. 28. 14:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem vonz, de ez önmagában nem elég... Írj privátot, 27F vagyok. Szerintem tudnék újat mutatni. ;)
2012. jan. 29. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!