Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen pózban csináltátok az...

Milyen pózban csináltátok az elsőt?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha nekünk az első egy kicsit extrémebb lenne (fürdőszoba). Mit ajánlotok? 16/F
2009. máj. 13. 06:19
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ha a lánynak is Te leszel az első ne akard kapásból ilyen helyzetbe hozni. Az elsőnek nagyon fontos szerepe van, tehát inkább legyen meghitt, mint extrém, ráértek ezzel még bőven. Arról nem beszélve, hogy ha a lány még szűz, fájni is fog neki az első, amit neked kötelességed megkönnyíteni. Ezért én az egyszerű misszionárius pózt ajánlom, lehetőleg ágyban! Hidd el, nem a pózon múlik az, hogy mennyire lesz kellemes élmény...
2009. máj. 13. 08:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedveském, ne legyél ennyire önző, gonolj arra a szerencsétlen lányra, ha neki is az lesz az első. Bizony, neki fájni fog, vérezni is fog, és 80%, hogy orgazmusa sem lesz.

Ellentétben veled, akivel ugyebár semmi nem fog történni az elélvezésen kívül.

Úgyhogy maradjatok az ágynál és a misszionárius póznál.

2009. máj. 13. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

az elsot misszionariusba. a masodikat lovagloba.szerintem ezekbol valasszatok. a lovaglo azert jobb mert a lany iranitja a behatolas sebesseget es melyseget igy lehet h nem annyira fajdalmas.

a sikositasra nagyon figyeljetek oda, ez is megkonnyiti a dolgokat, foleg a lanynak.

a furdot nem ajanlom, kicsi a hely, es csak furcsabb pozok lehetsegesek amik elsore semmikepp sem jok. fajdalmasabb, stb. nem jo otlet, hidd el

2009. máj. 13. 12:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. máj. 13. 15:51
 5/5 anonim válasza:
Nekem az első lovagló póz volt..Lány vagyok.
2009. máj. 16. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!