Georgerazor kérdése:
14 éves srác vagyok.1hónapja van egy 15éves barátnőm. és ő már nagyon akarja azt. Néha belenyúl a gatyámba de szinte 1perc alatt elélvezek. Mi lesz igy szexnél? Félek hogy valaki mást fog keresni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 19:03
22/33 anonim válasza:
16:36 vagyok és 21 éves fiú. Pontosan erről az ideges kapálózásról beszélek, ha nekik úgy jó, miért ne szexelhetnének? Én is 16 évesen szexeltem először, bár nekem egy idősebb, 27 éves nő vette el a szüzességem. Persze gumi nélkül semmiképp sem.
23/33 anonim válasza:
21 éves felnőtt férfiként tudnod kell, hogy egy 15 éves leányka még gyerek. És itt szerintem már nem is kell folytatnom...
Ugye te sem feküdtél össze 15 évessel, mert kislánynak tartod őket, nem?
24/33 anonim válasza:
Nem, mert engem sosem vonzottak a nálam fiatalabbak. De mondd már meg, hogy egy 14 meg egy 15 éves tini ha fel akarják fedezni egymást, miért ne tehetnék? 14 alatt én is azt mondom, hogy ne, mert jogilag is tiltva van.
25/33 anonim válasza:
Mert gyerek, még 15 évesen is.
26/33 anonim válasza:
16:36:
Én 16 éves vagyok, és még legalább 1-2 évig elképzelhetetlennek tartom, hogy lefeküdjek valakivel, mert még kislánynak érzem magam ilyenekhez. Persze jelentkező lenne, és nem csak szexre, hanem komoly kapcsolatra is, mégsem szeretnék semmit elkapkodni, és ha ezért a középkorban élek, hát rendben. :)
Hozzátenném, majd este elmorzsolok egy-két könnycseppet szegény 15 éves, kiéhezett, kielégítetlen kiscsajért, amiért ilyen kegyetlen barátja van, aki nem képes őt megdugni. -.-" Szánalom kategória.
27/33 anonim válasza:
Személyiségfüggő. Te ha így érzed, tedd úgy, ők meg ha úgy érzik, tegyék így. Ez a szegény srác segítséget kért, ti meg itt köpködtök a barátnőjére, hogy mekkora ribanc, akibe azért valószínűleg szerelmes, csak mert néhány bigott nevelést kapott keresztény szemét szúrja a dolog.
28/33 anonim válasza:
te eszméletlenül gyerek vagy még ahhoz képest hogy 21 éves vagy fogalmad sincs semmiről,de itt oltogatod azokat akik gyereknek tartanak két gyereket inkább húzz vissza kockulni,meg idősebb nőket dugni,ne itt oktasd a többi embert,azért mert te idióta vagy másnak nem kell annak lennie,személy szerint én senkit sem ri*ancoztam,na de két gyereket ne biztass már a szexre
29/33 anonim válasza:
Az, hogy a jog megengedi 14 fölött nem egyenértékű azzal, hogy az erkölcs is megengedi.
30/33 anonim válasza:
bmeg, én meg sose tudok kifogni egy ilyen lányt....!!! xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!