Van olyan fiú aki sosem veszti el a szüzességét?
Ez az egész szüzesség dolog egy baromság. A mocskos média hatására alakult ki az, hogy gyakorlatilag státuszszimbólum lett, így a fiatal fiúk teherként élik meg és alig várják, hogy túl essenek rajta.
Ezzel én sem voltam másként. Sokáig úgy gondoltam, hogy várok egy olyan lányra, aki iránt érzek valamit. Aztán meguntam és elmentem egy (jobbfajta) örömlányhoz.
A lány szinte tökéletes választás volt, figyelmes, szép csinos, igényes, de mégsem volt semmi különleges az egészben, mondhatni csalódás. Nem volt rossz, csak sokkal intenzívebben érzésnek gondoltam az egészet.
Rájöttem ehhez bizony érzések kellenek. Legalábbis nekem. Ahogy az egyik ismerősöm mondta, lehet dugni és szeretkezni. A két dolog nem azonos.
Azóta nem is erőltetem a dolgot. Várom, hogy egy olyan lánnyal legyek együtt, akit szeretek.
Ha nagyon szarul érzed magad miatta, ajánlom neked is menj el te is egy ilyen lányhoz és ess túl rajta. Nem nagy szám az egész.
Egyébként pedig nem tartozol elszámolással senkinek efelől.
Igen, Pl: én.
Bár átlagos kinézetünek tartanak.
de sajnos tulságossan is kedves vagyok a lányokhoz, (szinte már papucs). Ami ugyebár nem jön be nekik. inkább a tirpákokra buknak.
Én mint nő, úgy vettem észre hogy azok a pasik maradnak szüzek, akik csúnyák+ vagy nagyon alacsonyak és buták + csórók + szép lányokra buknak (magas mérce).
Ez az a kompozíció az, ami nálam kiveri a biztosítékot. Persze egy csúnya, dagi buta lányra rá sem néznek...
De vannak olyanok akik a csúnya dagi láynoknak sem kellenek.
Egyre több csúnya lányt látok helyes fiúkkal. Tehát a csúnya-buta, de magas mércéjű fiúk a leginkább vesztesek.
A válaszíró 62%-ban
neked is tökéletesen igazad van. én is hasonló kép jártam:
Egy kiscsaj (munkatársam) -megjegyezte hogy milyen házias vagyok, meg kedves.-
Ezt hallota egy másik emberke is, aki meg a kiscsajt próbálta unszolni, hogy jöjjön össze velem. erre ő: " hát inkább választok egy másik pasit aki jóképü, és megnevelem, minthogy a Gáborral összejöjek"
Bár igaz, hogy amolyan -csinibaba- típusú csajról van szó, de akkor is tök rosszul esett amit mondott. és még utána meg kérdezte hogy most miért lettem szomorú. elmontam neki hogy most sikerült a lelkivikágomba gázolnija, dehát ugye ez őtet nem nagyon érdekelte.
pedig mindent megtetem neki, hogy a kedvébe járjak, dehát...
ílyenkor már aztán télleg elmegy a kedvem a csajozástól.
és alapos a gyanum, hogy örökké szűz maradok, ha csak nem megyek el valami pr*stihoz.
21f
Háát, nehéz nem elkeseredni ezen.
Szerintem majd 30-40 évesen rájönnek, hogy nem szabadott volna enyire válogatniuk, - ha az adott barátjuk halálra nem veri őket a gyerekével együtt addigra-
Csak nehéz ilyen sokáig várni.
Viszont a háziasságnak nagy előnye, hogyha egyedül marad az ember fia, akkor tud magáról gondoskodni.
Csak az a gond hogy akkor is kellemetlen lesz úgy hazaérni a munkából, hogy nem várja otthon a szerető család, nincs akihez odabújjon és átöleljen esténként. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!