Csak akkor lehetek terhes ha megb*? Előszőr a fiú megújazott aztán kiverte! Lehetek terhes?
Embere válogatja, nekem pl. terhes vagy.
Az ujjazást még érteném, a megújazást nem egészen értem, de mivel öreg vagyok, egy megújazásra befizetnék - ha ez valami megújító kozmetika.
Csatlakozok az előttem szólókhoz...
A kérdésedből kiindulva körülbelül 13-14 évesnek tituállak.És tudod anyaként elszomorit,hogy ti fiatalok ilyen korán ennyire élni akarjátok az életeteket,nem azt mondom ezzel,hogy aggszűzként kell élni,de igenis megkell várni az idejét,amikor eléggé érett vagy már ahhoz hogy bárkivel nemi kapcsolatot létesits.Mert lásd be,ha ilyeneket kérdezel,akkor jogosan lehet rád mondani,hogy csak egy fiatal kis csitri vagy aki próbálja a felnőttek életét élni,de fingja nincs alap dolgokról.
Gondolom azt hiszed,attól hogy ilyenféle dolgokat teszel,csinálsz a barátoddal,és a megfogalmazásod alapján,''a fiú'' valszeg nem is a barátod,csak egy fiú,azt hiszed ettől menő csajszi vagy,mert most tudsz ezzel dicsekedni a barcsinőid előtt,aztán miután kibeszéltétek magatokat,elmentek a legközelebbi kocsmába és rendeltek,egy olcsó fröccsöt,mert másra úgysincs pénzed,mert nem tudtál többet lenyúlni anyádéktól.Ezek vagytok ti ÁTLAG fiatalok,és ti lesztek azok akik semmire nem viszik az életben,ott fogsz gürcölni életed végéig egy pénztáros pult mögött,vagy egy füstös kocsmának a pultja mögött,mert máshova nem fognak felvenni.
Pedig ha kicsit foglalkoznátok a világgal,akkor már most nagyon keményen kéne gyúrnotok,hogy talpon maradhassatok,mivel ti felnőttök ez az ország teljesen gallyra megy,már ma nincs esélyük a fiataloknak elhelyezkedi itthon,hát még később.
Tudod az én lányom 12 éves,bulis életrevaló kiscsajszi,eljár a barátaival,moziba,kajálni,esetenként házibuliba,bizonyos feltételek mellett,de ezmellett kitünő tanuló,és két éve már ösztöndijas ami egészen az egyetemig tart neki,ha nem romlik az átlaga.Keményen tanul,mert azt lebegtetem a feje felett,hogyha valami lenni akar ahhoz előbb teljesiteni kell,és keményen megdolgozni érte,és miután elérte azt hogy biztos jó fizető állása van,és nem a csekkek tumultusa lebeg a feje felett,igen nyugodtan hátra dőlhet,és élvezheti az életet.
Te viszont csak foglalkozz a saját magad meg****atásával,mert másra úgysincs gondod,de ha legközelebb a fiú megujazz,ne felejts el kotont húzni a kezére.Szánalmas és röhejes vagy,azt hiszed mindent tudsz,de közben egy ovodás kis feje van a nyakadon,aki még annyira sem tiszteli a szüleit,hogy esetleg kérdezzen tőlük,ha pl ilyen kérdései vannak,hiszen mire vannak a szülök,de tudjuk neked ott vannak a barcsinőid,akik gondolom pont olyan IQ harcosok mint Te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!