13 eves vagyok! Sokszor olvasok itt kerdeseket es ilyenkor felizgulok, benedvesedek! Sokszor szeretnem mar ujjazni magam vagy kielegiteni magam de a csiklosimogatas nem eleg! Meg nem jott meg a .! szerintetek ujjazzam meg magam? Milyen erzes?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 14:30
12/35 anonim válasza:
ne csináld már,ennyire hülye vagy?
13/35 anonim válasza:
13 éves lányok ilyenkor érnek mindenre beindulnak
14/35 /Anita_'94/ válasza:
15:25, komolyan ''kicsapod'' amíg itt olvasgatsz?!
:D
16/35 anonim válasza:
Ujjazd. Fedezd fel a tested. Ebben semmi rossz nincs. Természtes dolog. 13 évesen én is kivertem minden nap. Zárkózz be lazulj el és csak erre koncentrálj.
23F
17/35 anonim válasza:
nyilván 13 évesen normális a saját testünk felfedezése, de azért túlzás az itt kiposztolt dolgokra való gerjedés
18/35 anonim válasza:
Ez igen egyre jobban megy le az a bizonyos korhatár,előre látom mikor nekem gyerekem lessz már jóval elöbb elkezdik a fiatalok,tinik élni a nagybetüs életet!!!azért szerintem ez nem egészen normális!!
19/35 anonim válasza:
szerintem sem normális,de a szülők tudnának ellene tenni az én gyerekeim nem fognak szexelni 17 alatt az teljesen biztos,és nem a tiltás miatt,hanem mert odafigyelek rájuk felvilágosítom őket és maguktól fogják tudni hogy mikor van itt az ideje,és hogy nem gyerekkorban kell
20/35 anonim válasza:
Szerintem csináld!Fedezd fel a tested!
Ne ugy mint sok nő aki sosem nyult még magához,utána meg mikor szexre kerül a sor nem tudnak elélvezni mert a pasitól várják a megoldást.Először a saját testünket kell megismerni,s utána már könnyebb megmutatni a pasinak,hogy mi esne jól.Szóval hajrá,de azért a tanulás se szenvedjen emiatt csorbát.34f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!