Valami baj van velem?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és még soha nem feküdtem le egy pasival se, sőt még csak nem is csókolóztam. Volt ugyan már kapcsolatom, de egyik sem volt túl komoly... Eddig talán még annyira nem ciki a sztori. Ami durvábbá teszi az az, hogy még sose próbáltam magamat kielégíteni sem. Egyszerűen nem érdekel a dolog, vagyis nem vágyom rá. Azt viszont már nagyon szeretném ha lenne egy pasi akivel együtt lehetnék(minden értelemben. Szerintetek nagyon gáz ez a helyzet vagy annyira nem?2011. nov. 13. 19:03
11/19 anonim válasza:
de komolyan mondom... egyébként akkor te most egyetem/fősulin első éves vagy? mert ott biztos van sok új ember ahol lehet találni valakit
13/19 A kérdező kommentje:
Első éves egyetemista vagyok .Igen vannak itt lehetőségek :) Van is valaki akivel talán lehet majd valami. Csak gondoltam megkérdezem itt, hogy más embereknek mi a véleménye a helyzetemről
2011. nov. 13. 19:26
14/19 anonim válasza:
én pont ilyen vagyok mint te.
csak nekem még soha semmilyen kapcsolatom sem volt...még ilyen 2-3 napos sem.
fura...de lemerem fogadni, hogy nem budapesti vagy.
19f
15/19 anonim válasza:
Kérdező, nem te tetted fel azt a kérdést, hogy mit kezdj a csoporttársaiddal?(mert mindegyik tudja, hogy szűz vagy és versengenek érted)
16/19 A kérdező kommentje:
Nem. a csoporttársas kérdést nem én tettem fel :)
Tényleg nem pesti vagyok, hanem veszprémi
2011. nov. 14. 08:50
17/19 anonim válasza:
nézd, én se smároltam még, szintén szűz vagyok, már rohadtul kezd zavarni, mert volt már több csajom is. engem inkább a vallás fékez meg, azt tanítják itthon ugyebár, hogy esküvőig semmi. De azért ezt én se gondolom komolyan :D amúgy meg ami késik, nem múlik.
és még annyi, hogy ha szűz vagy, örülj, sokkal értékesebb vagy így, mint a többi körülötted élő csaj, aki már 14 évesen odadobta magát olyan pasiknak, akik nem is szeretik
ja és ezt nézd meg: [link]
18/19 anonim válasza:
Szia.hát én ilyen lányt keresek ,amilyen te vagyok-Végre van ilyen lány !! :)ha gondolod ismerkedhetünk.aranyos lehetsz :D
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a ti válaszaitokat is :D a gyufás link elég vicces x) :P
2011. nov. 14. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!