Hogy lehet az hogy ha meg nem szakadt ki a szuzhartyam, megis lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2008. márc. 19. 15:56
1/9 anonim válasza:
Úgy, hogy ha például a barátod megujjaz és előtte elélvezett és sperma került a kezére. A kezével még nem biztos, hogy átszakítja a szűzhártyát, de attól még azon a lyukon, ami van a szűzhártyán, még megtörténik a behatolás.
2/9 anonim válasza:
Egy spermium nagyon-nagyon-nagyon pici. A szűzhártyádat viszont ne úgy képzeld el, hogy egy összefüggő egész, még ha nem is szakadt át, vannak rajta lyukak. Ezen egy nagyon-nagyon-nagyon pici spermium bejuthat, a szűzhártya nem fogja visszatartani. A teherbeesés első feltétele pedig az, hogy a spermium be tudjon jutni.
3/9 anonim válasza:
uristen én azt hittem h ilyen nem is létezik,,,biztos vagy benne h terhes vagy?,,,,,,,,,,sürgösen menj el nögyogyászhoz és beszélj vele..szerintem ilyen nincs mert ha lenne akkor hány lány lehetet vollna már terhes igy??a teherbe esés arrol szol h a farokbol ki áramlo spermák egy olyan helyre jutnak el vagyis a petevezetéken keresztül amihez csak egy pénisz képes és nem egy ujj amin sperma cseppek vannak... ez akkor faszság h csori lányt ezzel hülyitetek.figy azzonnal menj el orvoshoz,,illetve beszélj anyukádal.ha estleg csináltál terheségi tesztet és még tényleg szüz vagy és rozsaszin csik jelent meg a teszten,,akkor az mutathatja azt is h esetleg valamilyen fertözésed vann vagy rosz a teszt...amimegoldja a problémád egyy szakorvos.de hidd nem vagy TERHESSSSSSSSSS...
4/9 anonim válasza:
JAH MEG TEGYÜK FÖL HA EGY CSAJ LESZOPJA A BARÁTJÁT ÉS A NYELVÉN SPERMA MARAD,AZ UTÁNA CSOKOLOZIK A FIUVAL,ÉS ANNAK A NYELVÉRE JUT A SAJÁT SPERMÁJA ÉS UTÁNA KI NYALJA A LÁNYT TEHERBE ESHET?????????!EZT TI SE GONDOLJÁTOK KOMOLYAN CSAK AKKOR LEHTSZ TERHES A MÁR NEM VAGY SZÜZ!!!!----ÉS A FASZÁVAL MEGY BELÉD ÉS OTT EL ÉLVEZ...ENNYI ANYUKÁD IS IGY SZÜLT TÉGED,ANNAK AZ ANYUKÁJA IS MINDEN NÖ A VILÁGON MENYETEK MÁR AKI NINCS TISZTÁBAN A DOLGOKKAL NE BOLONDITSON EGY KÉTSÉGBE ESTET LÁNYT,,MÉG JO SZÁNDÉKBOL SE
5/9 anonim válasza:
Kedves előttem szóló, NAGYBETŰKKEL...
nekem van olyan simerősöm aki tulajdonképpen szűz volt, és terhess lett, pont mert a barátja megújjazta és spermium volt az újján...és ez nem kamu...úgyhogy fogd vissza magad
6/9 anonim válasza:
fogd vissza magad te!!!!Én elve nem szolok bele olyanba amihez egyáltalán nem értek!!!ez az egyik a másik a völegényem apukája nögyogyász és mivel én nö vagyok elég sok kérdést fel szokttam neki tenni!!!és végül a barátnöd elvileg???szüz volt!!!! ne haragudj mégis h lehet valaki elvileg szüz????????egy lány vagy szüz vagy nem.....és nem velem kéne probálkoznod!!!!hanem tanácsat adni a feltevö lány kérdésére hisz az lene a dolgod vagy hanem akkor ne irj semmit...ö kétségbe van esve és ha hülyeségeket mondtok neki akkor csak jobban be parázik...beszéljen egy felnötel és ki derül kinek van igaz ennyi
7/9 anonim válasza:
Kedves előttem szóló! Örülök hogy van nőgyógyi ismerősöd. De ez nem változtat azon, hogy a szűzhártyán lyukak vannak a mensi távozása céljából. És hogy ha a nevdes hüvely bemenetéhez jut bármilyen úton a spermium, akkor elvileg felúszhat a petéig. Persze hogy ritka eset, de NEM KIZÁRT. Persze hogy szerencse kérdése. Gondolj bele, van aki évekig szexel védekezés nélkül gyermekáldás reményében és semmi. A másik meg megszakított közösüléssel mondjuk mensi után 3 nappal és a következő már nem jön meg neki. Ilyen az élet....
8/9 anonim válasza:
úgy hogy őőő spermája a kezére ment utána ujazott és így bele került a sperma a hüvelyedbe. egyszerű a dolog de ezt kérdezd a nőgyógyásztól!
9/9 anonim válasza:
és mi van akkor, ha én fiú létemre beleverem egy tálkába, és injekcióval (tű nélkül) felszívom a spermát, és berakom a végét a hüvelynyíláshoz, és beleengedem... akkor se lesz gyerek? :D ti full gyökerek vagytok amúgy :D simán lehet gyerek bárhol, nem kell ahhoz elveszíteni a szüzességet... és esetleg ha spermával átitatott tampont teszek be a hüvelybe??? a megfogamzáshoz elég nagyon kevés sperma is, mivel itt több millió sejtről beszélünk, egy bizonyos %-a kell a megtermékenyítéshez, a többi az automatikus elhal! szóval a kérdezőnek üzenem: bármi lehetséges, és ne hidj a sok okos köcsögnek! a szüzesség elvesztése az csak a köret, attól függetlenül simán teherbe lehet esni, ha úgy csináljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!