Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen veszélyei vannak a...

Milyen veszélyei vannak a tizen éves korban kezdett maszturbációnak?

Figyelt kérdés
Lehetséges lehet e az hogy átszakad a szűzhártya?
2011. nov. 7. 19:51
 1/8 anonim válasza:
igen átszakadhat, és mondjuk egy idő után nem fogod élvezni ha folyamatosan azt csinálod..
2011. nov. 7. 20:46
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
szőrös lesz a tenyered....
2011. nov. 8. 08:08
 3/8 timido ***** válasza:
100%

nincs semmi veszélye. A szűzhártya átszakadhat, de nem feltétlenül. Én is maszturbáltam, sportoltam sokat, spárgát is megtudom, a szűzhártyám mégis csak akkor szakadt ki amikor először fiúval együtt voltam. Ráadásul csak a második alkalomkor szakadt át rendesen. Úgyhogy ez teljesen ember függő. De nyugodtan maszturbálj, legalább megismered a tested. Nincs semmi negatív hatással a későbbi szexuális életre.

19/l

2011. nov. 8. 09:18
 4/8 A kérdező kommentje:
A szőrös lesz a kezed írójának írnám másod sorban hogy ez teljesen lehetetlen és hogyha nem tud kultúrál ember módjára írni akk ne írjon ;)) a kedves kérdezőnek pedig első sorban ez teljesen természetes meg ha át is szakad csak azzal foglalkozz hogy jó legyen a többivel meg ne. A szüleid meg ígyse ugyse tudnák meg. Mert 18-éves korodig csak valami nagy betegség esetén mondhatják azt hogy menj el. Addig meg 18-éves korodig nem vagy hajlandó elmenni. A kutya se tudja meg hogy átszakadt azt meg végképp nem hogy hogyan.Ez a te magán ügyed a tested üzen neked hogy képes vagy szexuális kapcsolat létesítésére/élvezésére.És hogyha te magad is szeretnéd egy fiúval is kipróbálni és ugy érzed késszen álsz és semmi veszélye annak h a szüleid megtudják. Akk csináld :D Meg ha szeret az illető és te is viszont ez nagyon fontos csak akkor a legjobb.Még egy fontos tanács a gumi jobban véd mint a fogamzásgátló. De ez a férfiak többségében félelmet válthat ki. Ugyanis attól fél hogy nem élvezi a szexet. De ezt egy alapos lelkizéssel és beszélgetéssel megbeszéléssel át lehet hidalni. Remélem hasznos volt. :))
2011. nov. 8. 19:19
 5/8 timido ***** válasza:
csak nekem írta ki az utolsó választ hogy " a kérdező kommentje" ?
2011. nov. 8. 21:26
 6/8 anonim válasza:
uccsó: nem nekemisxdxdxdxdxdxd
2011. nov. 13. 14:50
 7/8 anonim válasza:
nekem is :D szerintem annának két oldala van :D vagy szeret magában beszélgetni :)
2011. nov. 14. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:
ezt magadnak írtad?o.o:DD mert látom nem csak nekem írta ki, h a kérdező kommentje.xd
2011. nov. 17. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!